Τάπες Βέρρου σε Αλατζά...

By Οκτωβρίου 24, 2022
Τάπες Βέρρου σε Αλατζά...

Έχουν αρχίσει τα όργανα για τα καλά για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές που θα διεξαχθούν σε λιγότερο από ένα χρόνο κι όχι ανά πάσα ώρα και στιγμή που δηλώνει έτοιμη η Περιφερειακή Αρχή. Και το λέμε αυτό διότι η τωρινή διοίκηση του Β' Βαθμού μέσω φίλα προσκείμενης ειδησεογραφικής σελίδας είχε διαμηνύσει πως δηλώνει σε ετοιμότητα για εκλογές.

Αυτήν τη φορά, η Περιφερειακή Αρχή χτύπησε με τον εκτελεστικό της γραμματέα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και θέμα αντικειμένου ήταν τα έργα, ρίχνοντας πυρά στον Δήμο Δυτικής Λέσβου και τον Δήμαρχο, Ταξιάρχη Βέρρο. Έριξε, δηλαδή, πυρά σε έναν Δήμο που αν και νεοσύστατος μιλάει με έργα και οι δημότες του πίνουν νερό στο όνομα του.

Ειδικότερα, και για να μην κουράζουμε, το νο.2 της Περιφερειακής Αρχής πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος, αφού προκάλεσε τις αντιδράσεις δημοτών καθώς και του ίδιου του Δημάρχου Βέρρου, δέχοντας αλλεπάλληλες τάπες από τον δεύτερο.

Ο κ. Βέρρος, έθεσε σειρά από ερωτημάτων που έμειναν αναπάντητα, λόγω και των όχι και τόσο καλών ντριπλών που επιχείρησε η Περιφερειακή Αρχή, του εξήγησε πως έχουν τα πράγματα και πως υλοποιούνται τα δημόσια έργα και του εξήγησε τι ακριβώς σημαίνουν τα "Όχι μνημόσυνα με ξένα κόλλυβα", δίνοντας του και ραντεβού για απολογισμό των πεπραγμένων των δύο Αυτοδιοικητικών Αρχών στο τέλος της θητείας τους.

Το πουλόβερ ξεχειλώνει, ο απολογισμός φαίνεται να είναι αρνητικός και όλα γίνονται πιο καθαρά....

Το σχετικό δημοσιεύμα του κ. Αλατζά

a1

a2

Και οι τάπες του Δημάρχου Δυτικής Λεσβου κ. Ταξιάρχη Βέρρου...

a3

 

a5

a6

 

a7

 

a8

 

a9

 

 

a10

 

Rate this item
(0 votes)