Καρατομήθηκε ο αντιδήμαρχος που κακοποίησε γάιδαρο

By Αυγούστου 30, 2022
Καρατομήθηκε ο αντιδήμαρχος που κακοποίησε γάιδαρο

Παύθηκε από τα καθήκοντά του ο αντιδήμαρχος Ζίτσας στα Γιάννενα ο οποίος απολογήθηκε στον ανακριτή επειδή έδεσε ένα γαϊδουράκι πίσω από το αγροτικό του και το έσερνε στην άσφαλτο.
Ο 63χρονος αντιδήμαρχος αποχώρησε ελεύθερος από το γραφείο του εισαγγελέα, με περιοριστικούς όρους, μέχρι να δικαστεί.

Δε θα επιστρέψει όμως στο πόστο του καθώς παύεται από τα καθήκοντά του.

Την ίδια ώρα, οι κάτοικοι του Γραμμένου Ιωαννίνων ανάμεσά τους και μικρά παιδιά, προσπαθούν να ξεπεράσουν το ισχυρό σοκ βλέποντας τον 63χρονο να σέρνει πίσω από το αγροτικό του, για πάνω από ένα χιλιόμετρο, ένα γαϊδουράκι.

Αποκαμωμένο το ζώο ακινητοποιήθηκε στην άκρη του δρόμου. Μια τέραστια γραμμή αίματος μαρτυρά το βασανιστήριό του.

Ο εκπρόσωπος της τοπικής αυτοδιοίκησης που είναι και κτηνοτρόφος, φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο να στρέφει το βλέμμα του μακριά από το αιμόφυρτο ζώο λέγοντας πως θα φύγει μόνο του από τον φόβο.

Λίγη ώρα αργότερα σπεύδουν να τον βοηθήσουν δικοί του άνθρωποι για να εξαφανίσουν τα σημάδια μαρτυρίου αλλά και το ίδιο το ζώο.

Ο 63χρονος ισχυρίστηκε ότι το ζώο είχε δεχθεί επίθεση από λύκο, ότι το ανέβασε τραυματισμένο στην καρότσα απ’ όπου έπεσε κι εκείνος δεν το αντιλήφθηκε αμέσως.

Μετά και την παρέμβαση του υπουργού Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη, ο δήμος ανακοίνωσε την παύση του 63χρονου από τα καθήκοντά του, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτες τέτοιες συμπεριφορές.

Κι άλλες καταγγελίες «καίνε» τον αντιδήμαρχο
Στο στέρνο του άτυχου ζώου άνοιξε μία μεγάλη τρύπα από το σύρσιμο, ενώ διαπιστώθηκε κάταγμα πάνω από το γόνατο, το οποίο είναι δύσκολο να θεραπευτεί.

Όσοι είδαν το γαϊδουράκι έκαναν λόγο για ένα ζώο εξαθλιωμένο και ανήμπορο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εκκρεμούν καταγγελίες εις βάρος του αντιδημάρχου που αναφέρουν ότι τα ζώα στον στάβλο του είναι σε άσχημη κατάσταση.

 

Rate this item
(0 votes)