Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6ο Αιγαιοπελαγίτικο Οδοντιατρικό Συνέδριο στη Χίο

By Ιουλίου 11, 2024
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 6ο Αιγαιοπελαγίτικο Οδοντιατρικό Συνέδριο στη Χίο

Με εξαιρετική επιτυχία και ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 6ου Αιγαιοπελαγίτικου Οδοντιατρικού Συνεδρίου με θεματικό τίτλο «Οδοντιατρικό ταξίδι στο νησί της μαστίχας». Στις 5 και 6 Ιουλίου,...

Με εξαιρετική επιτυχία και ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 6ου Αιγαιοπελαγίτικου Οδοντιατρικού Συνεδρίου με θεματικό τίτλο «Οδοντιατρικό ταξίδι στο νησί της μαστίχας». Στις 5 και 6 Ιουλίου, στην αίθουσα Συνεδρίων του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου, πραγματοποιήθηκε ένα από τα αρτιότερα περιφερειακά επιστημονικά συνέδρια, σύμφωνα με την ομολογία όλων των παρευρισκομένων. Η επιτυχία του συνεδρίου στηρίχθηκε στην πλούσια θεματολογία του, στη συντονισμένη δράση της Οργανωτικής Επιτροπής, στην ουσιαστική στήριξη των θεσμικών φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στους καταξιωμένους Καθηγητές Οδοντιατρικής που συνεισέφεραν στο επιστημονικό πρόγραμμα και στην πολύ μεγάλη συμμετοχή συναδέλφων από όλη την Ελλάδα.

Στην Τελετή Έναρξης, στην κατάμεστη αίθουσα του Ομηρείου, απεύθυναν χαιρετισμό οι Βουλευτές Χίου κ. Ν. Μηταράκης και Σ. Μιχαηλίδης, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Κ. Μουτζούρης, ο Δήμαρχος Χίου κ. Ι. Μαλαφής, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας κ. Αθ. Δεβλιώτης, οι Πρόεδροι των Οδοντιατρικών Σχολών Αθηνών και Θεσσαλονίκης, ο Επιστημονικός Υπεύθυνος, Καθηγητής Αθ. Αθανασίου και ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Δρ. Α. Καραμούζος. Παρόντες ήταν επίσης, ο Στρατιωτικός Διοικητής Χίου κ. Χ. Αμπατζίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Π. Βρουλής, ο Αστυνομικός Διοικητής κ. Ι. Αραμπατζής, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, Εκπρόσωποι υγειονομικών, επαγγελματικών και κοινωνικών φορέων, του Πανεπιστημίου Αιγαίου, του Μητροπολίτη Χίου και πλήθος οδοντιάτρων από Ελλάδα και Κύπρο.

Αξέχαστη θα μείνει η Εναρκτήρια Ομιλία του Προέδρου της Ακαδημίας Αθηνών Δρ. Σταματίου Κριμιζή, ο οποίος κήρυξε και την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου. Ακολούθησε ο χαιρετισμός του Προέδρου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής κ. Αθ. Υφαντή και η υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας, στο πλαίσιο της Αδελφοποίησης των δύο Συλλόγων και τέλος ο χαιρετισμός του Προέδρου του Παγκύπριου Οδοντιατρικού Συλλόγου κ. Α. Αντωνίου. Η απογευματινή συνεδρία του Σαββάτου συνδυάστηκε με την επίσκεψη στο Μουσείο Μαστίχας και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η Οργανωτική Επιτροπή ευχαρίστησε θερμά τους Χορηγούς του συνεδρίου, χωρίς τη συνδρομή των οποίων θα ήταν αδύνατη η διοργάνωση μίας τέτοιας εκδήλωσης, και βεβαίως τους συναδέλφους που στήριξαν με την ενεργό συμμετοχή τους το συνέδριο, ιδιαίτερα όσους ταξίδεψαν από την υπόλοιπη νησιωτική και ηπειρωτική Ελλάδα. Ελπίζουν ότι η μεστή και υπεύθυνη ενημέρωση που αποκόμισαν, η ευχάριστη διαμονή και οι καλές αναμνήσεις τους θα αποτελέσουν την επιβεβαίωση της επιτυχίας αυτής της κορυφαίας επιστημονικής εκδήλωσης.

Η διοργάνωση ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες για τη φιλοξενία και την υποστήριξή τους.

ΠΗΓΗ politischios.gr

Rate this item
(0 votes)