Λιμεναρχείο Μυτιλήνης: Αυτές είναι οι λουτρικές εγκαταστάσεις στη Λέσβο

By Αυγούστου 17, 2022
Λιμεναρχείο Μυτιλήνης: Αυτές είναι οι λουτρικές εγκαταστάσεις στη Λέσβο

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης ανακοινώνει τις παραλίες του Δήμου Μυτιλήνης και του Δήμου Δυτικής Λέσβου που θεωρούνται λουτρικές εγκαταστάσεις για το έτος 2023. Συγκεκριμένα:

ΔΗΜΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ (Κατ΄ αλφαβητική σειρά)  ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΓΕΡΑΣ, ,ΕΥΕΡΓΕΤΟΥΛΑΣ,ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΘΕΡΜΗΣ,ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ-Τσαμάκια, ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ. 

 ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΛΕΣΒΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ (Κατ΄ αλφαβητική σειρά) ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, ΕΡΕΣΟΥ-ΑΝΤΙΣΣΗΣ,ΚΑΛΛΟΝΗΣ ,ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΥ ,ΜΗΘΥΜΝΑΣ ΠΕΤΡΑΣ,ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ.

 2. Οι Δήμοι Μυτιλήνης-Δυτικής Λέσβου ως εκμεταλλευόμενοι τις λουτρικές εγκαταστάσεις υποχρεούνται όπως εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τις διατάξεις του άρθρου 7 του(α) σχετικού και συγκεκριμένα:

α. Να προσλάβουν για τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο, Σεπτέμβριο και για τις ώρες από 10:00-18:00 ικανό αριθμό ναυαγοσωστών (κατά τις διατάξεις του (α) σχετικού) για κάθε μία από τις ανωτέρω καθορισθείσες παραλίες σύμφωνα με διατάξεις του (α) σχετικού β. Να κατασκευάσουν βάθρο για κάθε ναυαγοσώστη σύμφωνα με πρότυπα του (α) σχετικού γ. Να εφοδιάσουν κάθε ναυαγοσώστη με τον απαιτούμενο εξοπλισμό σύμφωνα με τις απαιτήσεις του

(α) σχετικού δ. Να τοποθετήσουν σε εμφανή σημεία πρόσβασης στο χώρο των λουτρικών εγκαταστάσεων  τις ειδικές πινακίδες και σημάνσεις που προβλέπονται στο (α) σχετικό ε. Να διαθέτουν ένα επιπλέον μηχανοκίνητο μικρό ταχύπλοο σκάφος, όπως ορίζεται στο άρθρο 7 παρ.1 στ. υποπ. 2 του (α) σχετικού

 3. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 17 του ίδιου ως άνω Π.Δ., οι παραβάτες των διατάξεων, ανεξάρτητα από τις συντρέχουσες αστικές και ποινικές ευθύνες, υπόκεινται και στις κυρώσεις του άρθρου 157 του Ν.Δ. 187/73 (281A΄).

Rate this item
(0 votes)