Έκπτωτος ο Απόστολος Αλατζάς

By Αυγούστου 27, 2024
Έκπτωτος ο Απόστολος Αλατζάς

Έκπτωτος κηρύχθηκε σύμφωνα με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Δυτικής Λέσβου Απόστολος Αλατζάς εξαιτίας οφειλών στο Δήμο οι οποίες ξεπερνούν το όριο των 300 ευρώ.

Το έγγραφο της ΑΔΑ έχει κοινοποιηθεί ήδη στο Δήμο με ημερομηνία ισχύς τις 22 Αυγούστου, ωστόσο όπως αναφέρει ο ίδιος ο κ. Αλατζάς δεν έχει πάρει ακόμη επίσημα στα χέρια του το χαρτί, γνωρίζει όμως τι ακριβώς συμβαίνει.

Ο κ. Αλατζάς σε δήλωσή του στο «Ν» επανέλαβε όσα ανέφερε στην ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα και κατηγόρησε τη Δημοτική Αρχή Βέρρου για στοχοποίηση του ίδιου και της παράταξής του αφού όπως σημείωσε προφανώς δεν είναι συνηθισμένη σε ουσιαστική αντιπολίτευση.

Από εκεί και πέρα σημείωσε ότι ο νόμος Βορίδη για τα χρέη των αυτοδιοικητικών είναι ένας άδικος και ελλιπής νόμος ο οποίος στην περίπτωση της Λέσβου έχει εργαλείοποιηθεί για να εξοντωθούν αυτοδιοικητικά συγκεκριμένοι άνθρωποι και στην προκειμένη περίπτωση η δική του παράταξη.

Ο κ. Αλατζάς επισημαίνει ακόμη πως όταν πάρει στα χέρια του το έγγραφο θα αποφασίσει για τις περεταίρω ενέργειές του που θα αφορούν όπως είπε την πολιτική του δικαίωση.

 

 

ΠΗΓΗ stonisi.gr

Rate this item
(0 votes)

newsroom