Συνελήφθησαν οκτώ (8) άτομα σε Λέσβο και Σάμο, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

By Σεπτεμβρίου 03, 2024
Συνελήφθησαν οκτώ (8) άτομα σε Λέσβο και Σάμο, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθησαν οκτώ (8) άτομα σε Λέσβο και Σάμο, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

 

Συνελήφθησαν, κατά το προηγούμενο πενθήμερο σε Λέσβο και Σάμο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης, του Αστυνομικού Τμήματος Καλλονής Λέσβου και του Αστυνομικού Τμήματος Σάμου, οκτώ (8) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων:

• Την 27-08-2024 στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάσου στη Λέσβο, ημεδαπή διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, στερούμενη άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

• Την 28-08-2024 στην Καλλονή της Λέσβου, ανήλικος ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα. Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη και άτομο που έχει την επιμέλεια του ανηλίκου, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

• Την 28-08-2024 στην ευρύτερη περιοχή της Γέρας στη Λέσβο, ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

• Την 30-08-2024 στο οδικό δίκτυο Σάμου - Πυθαγορείου, δύο (2) ανήλικοι ημεδαποί διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν, κατά περίπτωση, δίκυκλα μοτοποδήλατα, στερούμενοι αδειών ικανότητας οδήγησης για τα συγκεκριμένα οχήματα. Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν και γονείς των ανηλίκων, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

• Προχθές (31-08-2024) στη Μυτιλήνη, δύο (2) ημεδαποί διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν, κατά περίπτωση, δίκυκλες μοτοσικλέτες, στερούμενοι αδειών ικανότητας οδήγησης για τα συγκεκριμένα οχήματα.

• Χθες (01-09-2024) στη Μυτιλήνη, ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

Προανάκριση διενεργείται από αρμόδιες

Rate this item
(0 votes)