Συνελήφθησαν -5- άτομα σε Λέσβο και Λήμνο, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

By Σεπτεμβρίου 30, 2024
Συνελήφθησαν -5- άτομα σε Λέσβο και Λήμνο, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθησαν, κατά το προηγούμενο πενθήμερο σε Λέσβο και Λήμνο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης και του Αστυνομικού Τμήματος Μύρινας Λήμνου, -5- άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Συνελήφθησαν, κατά το προηγούμενο πενθήμερο σε Λέσβο και Λήμνο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης και του Αστυνομικού Τμήματος Μύρινας Λήμνου, -5- άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων:

• Την 25-09-2024 στο οδικό δίκτυο Καλλονής – Μυτιλήνης στη Λέσβο, ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

• Την 26-09-2024 στον Άγιο Δημήτριο της Λήμνου, ημεδαπός οδηγώντας Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών, ενώ όπως διαπιστώθηκε στερούταν άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

• Προχθές (28-09-2024) στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης στη Λέσβο, ανήλικος ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα. Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη και γονέας του ανηλίκου, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

• Προχθές (28-09-2024) στον Άγιο Ιωάννη Κάσπακα της Λήμνου, ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε τετράτροχο όχημα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

• Χθες (29-09-2024) στη Μυτιλήνη, ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

Προανάκριση διενεργείται από αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

Rate this item
(0 votes)