Σάρωσε η Σάμος στην διεθνή έκθεση Τουρισμού VAKANTIEBEURS στην Ολλανδία! (pics)

By Ιανουαρίου 25, 2023
Σάρωσε η Σάμος στην διεθνή έκθεση Τουρισμού VAKANTIEBEURS στην Ολλανδία! (pics)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Δήμου Ανατολικής Σάμου στην Διεθνή έκθεση Τουρισμού VAKANTIEBEURS 2023, που πραγματοποιήθηκε στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας από 11-15 Ιανουαρίου 2023. Μία από της σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις , αλλά και η πρώτη με προσέλευση κοινού μετά την έναρξη της πανδημίας, αφού συγκέντρωσε ,σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, περισσότερους από 65.000 επισκέπτες.

Στόχος ήταν η δυναμική και η ποιοτική προβολή του νησιού μας σε μία χρονιά που επανήλθαν δυναμικά στην έκθεση σχεδόν όλες οι τουριστικές αγορές.

Μπορεί να είναι εικόνα ‎9 άτομα, άτομα που στέκονται, εσωτερικός χώρος και ‎κείμενο που λέει "‎Greece youwill you will want to stay forever اغاام‎"‎‎

Το περίπτερο είχε μεγάλη επισκεψιμότητα καθ΄ όλη τη διάρκεια της έκθεσης από κοινό, που αναζητούσε πληροφορίες για τις επόμενες διακοπές του και το ενδιαφέρον για την Σάμο ήταν μεγάλο.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού , Τουρισμού κ. Κάίλα Δέσποινα πραγματοποίησε στο πλαίσιο της κορυφαίας αυτής διεθνούς εκθέσεως σειρά επαφών με την πρέσβειρα της Ελλάδος στην Ολλανδία, κ. Γκίνη Αικατερίνη, με tour operators, δημοσιογράφους και επαγγελματίες της αγοράς, όπου και διαπιστώθηκε ιδιαίτερο θετικό κλίμα , καθώς αναμένεται για την φετινή σεζόν αυξημένη η προσέλευση Ολλανδών τουριστών στο νησί μας .

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου επειδή στοχεύει σε μεγαλύτερη προβολή και αύξηση της αναγνωρισιμότητας του προορισμού στην δυναμική αγορά της Ολλανδίας έχει προγραμματίσει σε συνεργασία με τον Ε.Ο.Τ Κάτω Χωρών, τον Ε.Ο.Σ Σάμου, την Ένωση ξενοδόχων και τους τουριστικούς πράκτορες του νησιού μας να διοργανώσει γαστρονομικό event στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας στις 22 Μαρτίου , όπου δύο σεφ θα παρουσιάσουν την παραδοσιακή Σαμιακή κουζίνα, καθώς και την Πυθαγόρειο Διατροφή σε επιλεγμένο κοινό (Media, bloggerς, tour operators), μέσω μιας μοντέρνας διαδραστικής προσέγγισης.

Παράλληλα, θα υπάρξει η δυνατότητα να γίνει οινογευσία του φημισμένου παγκοσμίως σαμιώτικου κρασιού , καθώς επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα να αναδείξουμε τη σελίδα μας www.samosfood.gr, η οποία δημιουργήθηκε για να προωθήσει την οινογαστρονομική ταυτότητα της Σάμου, να αναδείξει τα τοπικά προϊόντα , αλλά και να αναπτύξει εναλλακτικές μορφές τουρισμού στο νησί μας.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και άτομα που στέκονται

 

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι

Rate this item
(0 votes)