Φτώχεια και μιζέρια στο περίπτερο της Π.Β.Α στην FOOD EXPO 23 (vid-pics)

By Μαρτίου 19, 2023
Φτώχεια και μιζέρια στο περίπτερο της Π.Β.Α στην FOOD EXPO 23 (vid-pics)

Δεύτερη ημέρα σήμερα Κυριακή 19 Μαρτίου της διεθνής έκθεσης FOOD EXPO 23 στο Metropolitan Expo στην Αθήνα που άνοιξε τις πύλες της για χιλιάδες επισκέπτες που περιηγήθηκαν στα περίπτερα εκθετών ...εκτός της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου!

Όπως θα διαπιστώσετε στις εικόνες και στα βίντεο που ακολουθούν (οι οποίες είναι και αδιάψευστες) στα περίπτερα άλλων εκθετών από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, ο κόσμος σταματούσε και ρωτούσε για τα προϊόντα, ενώ στο περίπτερο της Περιφέρειας Β. Αιγαίου το οποίο ήταν και το τελευταίο ...ήταν άδειο.

Το σίγουρο είναι ότι δεν φταίνε τα προϊόντα που παρουσιαζόταν, αλλά μια πρώτη εικόνα που προσομοίαζε περισσότερο σε εκείνη της εγκατάλειψης ενός τομέα με την μεγαλύτερη δυναμική προοπτική ανάπτυξης.

Εκτός του γεγονότος της κάκιστης θέσης του περιπτέρου που βρισκόταν στο τέλος της αίθουσας και συγκρινόμενο με την φαντασμαγορική εικόνα των άλλων περιφερειών φαινόταν ως ο φτωχός συγγενής.

Ίσως η απουσία της Περιφέρειας από μια τόσο μεγάλης εμβέλειας έκθεση, να ήταν πολύ καλύτερη από αυτή την ντροπιαστική "απουσία" - παρουσία, παρά την φιλότιμη προσπάθεια των λιγοστών εκπροσώπων που βρισκόταν εκεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί παραγωγοί των νησιών του Βορείου Αιγαίου προτίμησαν γνωρίζοντας την κατάσταση από άλλες εκθέσεις, να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε ξεχωριστά περίπτερα

Αν αναλογιστεί κανείς ότι για αυτήν την ντροπιαστική εικόνα ξοδευτήκαν πάνω 20.000€ , τότε πολύ σωστά επέλεξαν μεγάλοι παραγωγοί των νησιών μας να γυρίσουν την πλάτη στις εκθέσεις που συμμετέχει η Π.Β.Α.

Οι εικόνες και τα βίντεο είναι πρωινές σημερινές. (Το πρωί της Κυριακής θεωρείται ώρα αιχμής μιας έκθεσης )

Εικόνες από το Περίπτερο της Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

 

Εικόνες από την υπόλοιπη έκθεση

 

 

Ας αναρωτηθούμε όλοι αν αξίζει μια τέτοια κατάσταση για τα νησιά μας...

 

Rate this item
(0 votes)