3 νέα τροχαία στη Λέσβο...

By Αυγούστου 18, 2023
3 νέα τροχαία στη Λέσβο...

Τρία νέα τροχαία σημειωθήκαν στη Λέσβο σύμφωνα με την καταγραφή της αστυνομικής διεύθυνσης

Το πρώτο: Από το Αστυνομικό Τμήμα Πολιχνίτου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα στις (16-08-2023) σε οδικό δίκτυο στην περιοχή του Πολιχνίτου στη Λέσβο.
Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, δίκυκλο μοτοποδήλατο οδηγούμενο από ημεδαπό, εκτράπηκε της πορείας του και ανατράπηκε στο οδόστρωμα, με συνέπεια τον τραυματισμό του οδηγού.

 

Το δεύτερο: Από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα στις (16-08-2023) σε οδικό δίκτυο στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης.
Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από ημεδαπό, εκτράπηκε της πορείας της και ανατράπηκε εκτός οδοστρώματος, με συνέπεια τον τραυματισμό του οδηγού. 

 

Το τρίτο: Από το Αστυνομικό Τμήμα Γέρας διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα στις (17-08-2023) σε οδικό δίκτυο στην ευρύτερη περιοχή της Γέρας στη Λέσβο.
Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από ημεδαπή, εκτράπηκε της πορείας της και ανατράπηκε εκτός οδοστρώματος, με συνέπεια τον τραυματισμό της οδηγού.
Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται

Rate this item
(0 votes)