«ΑΝΑ.Σ.Α για τη Σάμο»: Ο Γιώργος Στάντζος παρουσίασε το Πρόγραμμα του (vid)

By Σεπτεμβρίου 25, 2023
«ΑΝΑ.Σ.Α για τη Σάμο»: Ο Γιώργος Στάντζος παρουσίασε το Πρόγραμμα του (vid)

Ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου Γιώργος Στάντζος και ο συνδυασμός «ΑΝΑ.Σ.Α για τη Σάμο» οφείλουν θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους παρευρέθησαν στην παρουσίαση του Προγράμματος την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στο Δημαρχιακό Μέγαρο Πυθαγορείου.

Η ένθερμη υποστήριξη σας, μας έδωσε ένα ακόμη λόγο παραπάνω να πιστέψουμε ότι η αλλαγή δεδομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση δεν αργεί να έρθει. Δεν υπάρχουν ούτε εύκολες ούτε έτοιμες λύσεις , αλλά με ειλικρίνεια και απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες αυτού του τόπου αποδείξαμε ότι με συλλογική εργασία και συνεργασία, κάθε στόχος είναι εφικτός.

 

Με σχεδιασμό και όραμα φεύγουμε μπροστά, αφήνοντας πίσω την απαισιοδοξία και δομώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με την κοινωνία. 

 

Για μια Αυτοδιοίκηση που εξελίσσεται με Σταθερότητα και Σχεδιασμό, το πρώτο βήμα είναι η αλλαγή του κοινωνικού μοντέλου του Δήμου μας, με επίκεντρο τον Άνθρωπο και τις ανάγκες του. Έχουμε ανάγκη από ενεργούς πολίτες που θα δώσουν ένα τέλος στα μικρά και μεγάλα θέματα που ταλανίζουν την πόλη μας.

Το Πρόγραμμα της ΑΝΑ.Σ.Α είναι ρεαλιστικό, επιμένοντας σε μια ενεργή κοινωνική πολιτική για μια τοπική αυτοδιοίκηση φιλική, αυτόνομη, με συγκεκριμένο σχέδιο και λειτουργικές δομές.

Άξονας 1: Κοινωνία – Κοινωνική Πολιτική – Πρόνοια

Άξονας 2: Αστικός χώρος – Καθημερινότητα – Περιβάλλον

Άξονας 3: Ψηφιακός Δήμος – Εξυπηρέτηση του Πολίτη

Άξονας 4: Πολιτισμός – Τουρισμός – Αθλητισμός

Άξονας 5: Πολιτική Προστασία

Παρακάτω ο σύνδεσμός Παρουσίασης της «ΑΝΑ.Σ.Α για τη Σάμο»

 

 

 

 

Rate this item
(0 votes)