Ο Μουτζούρης και τα καταστροφικά αδιέξοδα για τον τόπο

By Οκτωβρίου 13, 2023
Ο Μουτζούρης και τα καταστροφικά αδιέξοδα για τον τόπο

Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι ο νυν Περιφερειάρχης, Κώστας Μουτζούρης, από την πρώτη κιόλας στιγμή έδειξε διοικητικές αδυναμίες τις οποίες προσπάθησε να καλύψει με κορώνες λαϊκισμού και προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη με το προσφυγικό στην πρώτη θέση της ατζέντας.

Έχει καταγράφει ότι ήταν πάντα απέναντι σε κάθε προσπάθεια μιας ευνομούμενης πολιτείας και σε συμφωνία με την ΕΕ στεκόταν εμπόδιο σε κάθε σοβαρή κυβερνητική προσπάθεια.

Επιζητούσε συνεχώς τις κάμερες να είναι επάνω του να δείχνει απλά ένα τεράστιο πρόβλημα και να επενδύει επάνω σε ταλαιπωρημένες ανθρώπινες ψυχές ένθεν κακείθεν.

Μπρος σε ένα τεράστιο διαφαινόμενο επικίνδυνο αδιεξόδου μιας κατάστασης εκτός ελέγχου ήρθε ο Αλκιβιάδης Στεφάνης όπου με αγαστή συνεργασία με την πολιτεία και κάποια σειρά μέτρων κατάφερε να μπει σε τάξη το χάος και η αλλοπρόσαλλη πολιτική Μουτζούρη.

 

Επί ημερών Μουτζούρη κάηκε η Μόρια στέλνοντας εικόνες ντροπής της χώρας στο εξωτερικό. Θυμίζουμε ότι κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και επί ημερών θητείας του στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής όπου και πάλι δημιούργησε χάος που έπρεπε να μαζέψουν άλλοι. (Αποκαλυπτικό βίντεο του 2006 επί πρυτανείας Μουτζούρη στο Πολυτεχνείο …επεισόδια με 300 μολότοφ)

Σήμερα και πάλι ο Αλκιβιάδης Στεφανής επιμένει, όπως και τότε, στην σκληρή φύλαξη των συνόρων, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να δημιουργήσει τις συνθήκες σύντομης καταγραφής και αναχώρησης όσων μεταναστών παρά την προσπάθεια φύλαξης των συνόρων καταφέρουν να περάσουν.

Αντίθετα ο Μουτζούρης επενδύει στην δημιουργία νέας Μόριας, γιατί κάπου πρέπει να φιλοξενηθούν έστω και οι ελάχιστοι πρόσφυγες μέχρι την αναχώρηση τους.

Ας μας εξηγήσει επιτέλους ο έχων τρικυμία εν κρανίο Περιφερειάρχης, αφού αντιτίθεται στα πάντα που και πως κατά την γνώμη του θα μπορούσαν να κρατηθούν σε αξιοπρεπές περιβάλλον ανθρώπινες ψυχές;

Έκτος αν έχει μαγικές λύσεις. Που τουλάχιστον για τα χρόνια που παρέμεινε στην θέση του δεν είδαμε και φυσικά δεν θα δούμε.

Ας μην γελιόμαστε και ας μην σας παραπλανάει το σύστημα Μουτζούρη.

Λύσεις δεν έχει, ενώ αντίθετα δημιουργεί καταστροφικά αδιέξοδα για τον τόπο επάνω στα οποία επενδύει πολιτικά.

Ο Μουτζούρης είναι δημιουργός ή και μέρος του προβλήματος.

 

Rate this item
(0 votes)