Μουτζούρη... Συνιστάται ψυχραιμία...

By Οκτωβρίου 13, 2023
Μουτζούρη... Συνιστάται ψυχραιμία...

Ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης, σήμερα το πρωί, έριξε αυλαία με τον δικό του ξεχωριστό μοναδικό τρόπο, όπως ακριβώς τον γνωρίζουν οι κάτοικοι των νησιών.

Συγκεκριμένα, ο Περιφερειάρχης «της καρδιάς μας», «ο δικός μας άνθρωπος και ένας από εμάς», έδειξε για άλλη μια φορά το πραγματικό σκληρό και βίαιο του πρόσωπο σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε σε τοπικό σταθμό. Ο Κ. Μουτζούρης σε ερώτηση της δημοσιογράφου που είχε θέμα το μεταναστευτικό, έκρινε καλό να κλείσει το τηλέφωνο στα μούτρα τόσο της δημοσιογράφου όσο και στους ακροατές της εκπομπής. Κοινώς, ο κ. Μουτζούρης αντέδρασε όπως είχε αντιδράσει και προς το πρόσωπο του Πρωθυπουργού της χώρας, τότε με τη γνωστή χειρονομία και την κίνηση του χεριού στην περιοχή του προσαγωγού.

Αλήθεια, ο Περιφερειάρχης όλων, που διαπνέεται από ήθος και δημοκρατικές αξίες όπως πάντα διατείνεται, πως θα μπορέσει να εκπροσωπήσει σε περίπτωση επανεκλογής του τα νησιά και τους πολίτες του Βορείου Αιγαίου; Ή μήπως σκοπεύει στις κρίσιμες συναντήσεις με τους ευρωπαίους αξιωματούχους και με τους εκπροσώπους της ελληνικής κυβέρνησης να είναι μόνιμα απών;

Ποιες αρχές και ποιο το αξιακό σύστημα του πολιτικού ανδρός;

Όλα θα κριθούν στις κάλπες. Μέχρι τότε, κ. Μουτζούρη συνιστάται ψυχραιμία!

Rate this item
(0 votes)