37.000 ευρώ για ιππότες, πριγκίπισσες και ξιφομαχίες - Η Μουτζούρεια διασπάθιση δημόσιου χρήματος συνεχίζεται.

By Αυγούστου 17, 2022
37.000 ευρώ για ιππότες, πριγκίπισσες και ξιφομαχίες - Η Μουτζούρεια διασπάθιση δημόσιου χρήματος συνεχίζεται.

Από το «ήχος και φως» και τη χουντική «πολεμική αρετή των Ελλήνων» στο «δώσε και μένα μπάρμπα» του Μεσαιωνικού Φεστιβάλ Χίου

Κι ενώ τα επίσημα στοιχεία αναφέρουν πως κάπου ένα εκατομμύριο ευρώ που η Περιφέρεια βορείου Αιγαίου διέθεσε για την τουριστική προβολή στο βόρειο Αιγαίο σε εκδηλώσεις «του ποδαριού» πήγαν στα σκουπίδια, και η Μουτζούρεια διασπάθιση δημόσιου χρήματος συνεχίζεται.

Αυτή τη φορά με κιτς εκδηλώσεις στα όρια του κακόγουστου κατά τις οποίες μέσα στο Σεπτέμβρη θα διαφημιστεί το τουριστικό προϊόν με το 1ο μεσαιωνικό φεστιβάλ Χίου!

Έναντι 37.000 ευρώ θα ανατεθεί σε εταιρεία στην Αθήνα (!!!) υπό την υψηλή εποπτεία της συμβούλου τουρισμού κ. Αυγερινοπούλου (άλλα 35 χιλιάρικα αυτή) η διοργάνωση διημέρου με άλογα, ιππότες ξιφομαχίες, πριγκίπισσες, μελωδούς και άλλα γραφικά.

Τα χρήματα αυτά θα διατεθούν για την πληρωμή κομπάρσων αλλά και μακιγιέρ και κομμωτών και χίλια μύρια άλλα τέτοια που κάθε άλλο παρά σχέση έχουν με την μεσαιωνική παράδοση της Χίου αλλά και γενικότερα του βόρειου Αιγαίου. Φυσικά θα προσκληθεί και η γνωστή ομάδα δημοσιογράφων που πάει κι έρχεται από τα νησιά στην Αθήνα για να τα προβάλει. Στην Αθήνα επίσης καλείται στα φαγοπότια τουριστικής προβολής μετά του... Τούρκου Πρέσβη!

Η διοργάνωση της εκδήλωσης προτείνεται θεσμικά από τον Αντιπεριφερειάρχη τουρισμού (Χίου) κ. Νύχτα. Όπως όμως είναι σε όλους γνωστό οργανώνεται από την "υπερπεριφερειάρχη" σύζυγο του κ. Μουτζούρη, την κ. Δήμητρα η οποία και διαπραγματεύεται τα πάντα για το κακόγουστο πανηγύρι που με κρατικό χρήμα διοργανώνει πραγματοποιώντας επαφές ακόμα και με κρατικούς φορείς!

 

ΠΗΓΗ stonisi.gr

Rate this item
(0 votes)