Τα εργα της Περιφέρειας βορείου Αιγαίου «Μαδάνε» 1,5 εκατομμύριο ευρώ...(!)

By Αυγούστου 24, 2022
Τα εργα της Περιφέρειας βορείου Αιγαίου «Μαδάνε» 1,5 εκατομμύριο ευρώ...(!)

Διαλύεται το προ 20 μηνών έργο της Περιφέρειας βορείου Αιγαίου, ο δρόμος Πολιχνίτου – Σκάλας Πολιχνίτου

Το έργο του δρόμου Πολιχνίτου – Σκάλας Πολιχνίτου ολοκληρώθηκε πριν ενάμιση περίπου χρόνο. Έκπληκτοι όμως οι χρήστες του διαπιστώνουν ότι το έργο αυτό που κόστισε 1,5 εκατομμύριο ευρώ, κυριολεκτικά διαλύεται.Μεγάλα τμήματα του μαδάνε, εγκάρσιες σχάσεις στην άσφαλτο δημιουργούν σοβαρά ζητήματα ασφαλείας ενώ σε κάποια τμήματα του υποχωρεί το οδόστρωμα.

Με πρόχειρες επιστρώσεις γίνεται προσπάθεια να καλυφθούν τα όποια προβλήματα βλέπουν καθημερινά το φως αλλά τελικά και η νέα άσφαλτος που πρόχειρα πέφτει, σύντομα...εξαφανίζεται.

Το ότι 1,5 εκατομμύριο ευρώ σύμφωνα με την αναρτημένη ακόμα πινακίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου φαίνεται πως δεν είχαν σαν αποτέλεσμα ένα ασφαλές έργο που θα διαρκέσει αλλά αντίθετα ένα έργο που σε 20 μήνες διαλύεται φαίνεται πως δεν απασχολεί κανέναν. Πλην ίσως του Ελληνικού λαού που για μια ακόμα φορά πλήρωσε ένα έργο με τεράστιες ατέλειες. Αλλά για αυτές ως συνήθως δεν φταίει κανείς. Ούτε οι μελετητές, ούτε όσοι το υλοποίησαν, ούτε οι επιτροπές παραλαβής και φυσικά ούτε οι διοικητικοί και πολιτικοί τους προϊστάμενοι. Φυσικά για το θέμα όπως και για άλλα όμοια οι Εισαγγελικές αρχές περί άλλων τυρβάζουν!

 ΠΗΓΗ stonisi.gr
Rate this item
(0 votes)