Η ΝΔ περιθωριοποιεί τους λαϊκιστές...

By Οκτωβρίου 26, 2022
Η ΝΔ περιθωριοποιεί τους λαϊκιστές...

Η Νέα Δημοκρατία από την ίδρυση της είναι κόμμα αρχών και αξιών που τάσσεται στο ευρύ χώρο της κεντροδεξιάς, μακριά από φωνές των άκρων και των κραυγών. Αυτό είναι γνωστό αλλά θεωρείται σωστό να τονίζεται, να υπενθυμίζεται στο εκλογικό σώμα, στους ίδιους τους πολιτευτές και πολιτικούς.

Την παραπάνω γραμμή ακολουθεί και η σημερινή ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος και την αποδεικνύει με κάθε τρόπο είτε στην κεντρική διοίκηση είτε και στην αυτοδιοίκηση Α' - Β' Βαθμού, με τελευταίο και χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τα όσα συνέβησαν στη Σάμο με τους περιφερειακούς συμβούλους του Κ. Μουτζούρη.

Μια κίνηση σωστή του Γραμματέα της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ που δεν δέχεται τις γνωστές ασχήμιες από περιθωριακούς υπερασπιστές του Μουτζούρη και δείχνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι επιζητά την αλλαγή σκηνικού στην πιο φτωχοποιημένη Περιφέρεια της Ελλάδος.

Στόχος του Μαξίμου είναι η ανάπτυξη και η αναγέννηση των νήσων, αφήνοντας μια και καλή τις εποχές του μεταναστευτικού που τόσο θέλουν να υπάρχει στη δημόσια σφαίρα η υπάρχουσα Περιφερειακή Αρχή.

Η ΝΔ περιθωριοποιεί τους λαϊκιστές και εμφανίζεται διατιθέμενη να βάλει το μαχαίρι στο κόκαλο.

 

Ο Βορειο-αιγαιοπελαγίτης

Rate this item
(0 votes)