Πάλι εκτός βγήκες βρε Μτζούρ.... (vid)

By Μαϊος 31, 2023
Πάλι εκτός βγήκες βρε Μτζούρ.... (vid)

Αεροπλάνο ήταν και δεν ήρθε... αεροπλάνο ήταν και δεν έβαλε στο πρόγραμμα την Πόλη με την πρωτεύουσα του Β. Αιγαίου, τη Μυτιλήνη... Μτζούρς είναι και έπεσε για άλλη μια φορά έξω.

Γνωστό έγινε μόλις χθες, λοιπόν, ότι η αεροπορική εταιρεία Pegasus Airlines ακύρωσε τα προγραμματισμένα ταξίδια προς τη Μυτιλήνη, όταν στις 19 του μήνα ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου σε δηλώσεις του προς την τοπική ΕΡΤ Βορείου Αιγαίου γνωστοποιούσε περιχαρής και με το γνωστό του ύφος ότι " Πρώτη Ιουνίου θα φθάσει το πρώτο charter υπερπλήρες της Pegasus που θα συνδέει την Κωνσταντινούπολη - Μυτιλήνη, υπερπλήρες. Και η ενημέρωση που έχω, όλες οι πτήσεις που θα είναι δις της εβδομάδας είναι γεμάτες από την Κωνσταντινούπολη. Θα είμαστε εκεί η Περιφέρεια να υποδεχθεί τους πρώτους επισκέπτες γιατί ξέρετε ότι βασική σκέψη μας και ιδέα μας είναι ότι το τουριστικό μέλλον της Λέσβου είναι εξ'Ανατολών τηρουμένων των εθνικών προβλημάτων μας διατηρούμε τις απόψεις μας.".

 

Τελικά, η Pegasus δεν θα έχει την τύχη να γνωρίσει τις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου Μυτιλήνης "Οδυσσέας Ελύτης", ούτε και οι Τούρκοι επισκέπτες τις ομορφιές του νησιού, έχοντας πραγματοποιήσει ήδη τις ακυρώσεις στα ξενοδοχειακά καταλύματα. Εν αντιθέσει με το σμαραγδένιο νησί, τη Ρόδο, που θα το επισκεφθούν. Εκεί, βέβαια, υπάρχει ο Χατζημάρκος με πλάνο και σχέδιο για τον τουρισμό.

Ας ενημερώσει κάποιος αρμόδιος την Περιφερειακή Αρχή πως αγεροπλάνου δεν θα ν'ερτ, μην τυχόν παγ τσι σταθεί τσ'απαντέχ...

 

 

Κρίμας και το τραπέζι στο Κολωνάκι με τον Τούρκο πρέσβη, πέρσι τέτοιες μέρες...

 

 

#Ο τουρίστας

Rate this item
(0 votes)