Ξηλώνεται το πουλόβερ του Κώστα Μουτζούρη… Ηχηρά ονόματα αποχωρούν από το ψηφοδέλτιο του…

By Αυγούστου 09, 2023
Ξηλώνεται το πουλόβερ του Κώστα Μουτζούρη… Ηχηρά ονόματα αποχωρούν από το ψηφοδέλτιο του…

Έντονους προβληματισμούς έχουν προκαλέσει στον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη οι αποχωρήσεις από το συνδυασμό του ψηφοδελτίου του ηχηρών ονομάτων.

Οι περισσότεροι μάλιστα από αυτούς προσχωρούν στο ψηφοδέλτιο του Αλκιβιάδη Στεφανή και τον ενισχύουν σημαντικά.

 

Βασίλης Πανουράκης, Πανάγος Κουφέλος, Παντελής Μπογδάνος, Άρης Χατζηκομνηνός, Λεωνίδας Αθηνάδης, ήταν δυνατά ονόματα του Κώστα Μουτζούρη τα οποία για διαφόρους λόγους ο καθένας δεν θα είναι πλέον στο ψηφοδέλτιο του νυν Περιφερειάρχη αποδυναμώνοντας έτσι την εκλογική του μάχη, ενώ υπάρχει έντονη φημολογία για νέες αποχωρήσεις. Σύμφωνα με έγκυρο ρεπορτάζ του LimnosLive.gr έχουν υπάρξει και άλλες αποχωρήσεις, οι οποίες για ευνοήτους λόγους δεν έχουν δημοσιοποιηθεί.

 

Έτσι ενώ μέχρι τώρα τα προγνωστικά για την εκλογική μάχη στην κούρσα για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ήταν υπέρ του, η ζυγαριά άρχισε σιγά σιγά να γέρνει υπέρ της υποψηφιότητας του Αλκιβιάδη Στεφανή.

 

Περιμένουμε με αγωνία να δούμε μέχρι τέλους Αυγούστου τα ψηφοδέλτια των δύο βασικών υποψηφίων για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ώστε να βγάλουμε και εμείς ασφαλέστερα συμπεράσματα.

 

 

ΠΗΓΗ

Rate this item
(0 votes)