Σταυρος Πολίτης: Αυτά ειναι τα έργα που δεν υλοποίησε ο Μουτζούρης

By Σεπτεμβρίου 04, 2023
Σταυρος Πολίτης: Αυτά ειναι τα έργα που δεν υλοποίησε ο Μουτζούρης

Για ακόμα μια φορά ο Σταύρος Πολίτης τ Πρόεδρος Νομαρχιακού Συμβουλίου βγάζει στη σέντρα τον Κώστα Μουτζούρη

Η Νέα του επιστολή για τα έργα του ΕΣΠΑ:

Στο Περιφερειακό πρόγραμμα Βορείου Αιγαίου  ΕΣΠΑ 2014-2020 πληρωμές μέχρι 31-12-2023 ήταν ενταγμένα 37 έργα  προϋπολογισμού 124.221.204 ευρω. ΣΥΜΒΑΣΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ μόνο 14 έργα  ύψους 39.754.616 ευρώ. ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟ 2.040.311 ευρώ δυστυχώς !!!!!!!!!!!! Τα έργα αυτά προκειμένου να υλοποιηθούν  ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ  στο νέο Περιφερειακο Πρόγραμμα Βόρειου Αιγαίου- ΕΣΠΑ 2021-2027 ως ΕΡΓΑ "ΓΕΦΥΡΕΣ" δεσμεύοντας χρηματικούς πορους δεκάδων  εκατομμυρίων ευρώ, του νέου προγράμματος , με τους οποίους θα γινόταν άλλα  ΝΕΑ εργα.

 

π.χ. με τα 12 εκατομμύρια ευρώ  που δεσμεύτηκαν από το νέο πρόγραμμα , για την ΠΑΡΑΚΑΜΨΗ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ ΣΑΜΟΥ προκειμένου να ολοκληρωθεί. θα γινόταν ενα ΑΛΛΟ ΝΕΟ ΟΔΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗ ΣΑΜΟ.

Η 11η θέση σε Απορρόφηση πόρων ΕΣΠΑ μεταξύ των 13 Περιφερειών ,σε συνδυασμό με την παραπάνω εικόνα δυστυχώς για τον τοπο,το ΑΛΜΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ που υποσχέθηκε ο κ. Κ.Μουτζούρης μετατίθεται για την νέα πενταετία.

Ο ΑΛΤΗΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΗΧΗ  γι αυτό και παραμείναμε και αυτή την τετραετία στους ΟΥΡΑΓΟΥΣ μεταξύ των Περιφερειών της ΕΥΡΩΠΗΣ

Δεν αντέχουμε όμως άλλο τον πάτο. ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ

Σταύρος Πολίτης

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τη Βασω Χοχλακα

Τ.Πρόεδρος Νομαρχιακού Συμβουλίου Λέσβου

 

Πινακας Μεταφερόμενων έργων από το ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα ΕΣΠΑ Περιφερειών Ελλάδας

 

 

Rate this item
(1 Vote)