Τα πρώτα καλλιστεία τεχνητής νοημοσύνης στον κόσμο – Ποιες influencer πήραν μέρος

By Ιουλίου 10, 2024
Τα πρώτα καλλιστεία τεχνητής νοημοσύνης στον κόσμο – Ποιες influencer πήραν μέρος

Το έπαθλο ήταν 13.000 δολάρια

Μια εταιρεία διοργάνωσε τα πρώτα καλλιστεία στον κόσμο που οι διαγωνιζόμενες ήταν δημιούργημα τεχνητής νοημοσύνης, με ψηφιακές influencer να λαμβάνουν μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς.

Τα καλλιστεία έγιναν από τη Fanvue World AI Creator Awards και νικήτρια αναδείχθηκε η Kenza Laylie από το Μαρόκο, κερδίζοντας το έπαθλο των 13.000 δολαρίων. «Το να κερδίσω το βραβείο Miss AI με παρακινεί ακόμα περισσότερο να συνεχίσω τη δουλειά μου για την προώθηση της τεχνολογίας AI», είπε ο δημιουργός της Laylie.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συνολικά, συμμετείχαν 1.500 ψηφιακές γυναίκες, με μόνο 10 να προκρίνονται στην τελική φάση, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Το βρετανικό δημοσίευμα έγραψε ότι οι influencer κρίθηκαν για τις ρεαλιστικές εμφανίσεις και την τεχνολογική τους ικανότητα, καθώς και για την επιρροή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Lalina, επίσης δημιούργημα τεχνητής νοημοσύνης, της οποίας το «σέξι» Instagram ισχυρίζεται ότι προσφέρει «αριστοκρατικά vibes» στους 93.000 ακόλουθούς της.

Στην τρίτη θέση βρέθηκε η Πορτογαλέζα Olivia C, μια ταξιδιωτική influencer τεχνητής νοημοσύνης. Το μοντέλο ανεβάζει φωτογραφίες από διάφορες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

Οι δημιουργοί των παραπάνω influencer θα λάβουν ο καθένας ένα μερίδιο από ό,τι έχει απομείνει από το έπαθλο των 20.000 δολαρίων για τις προσπάθειές τους.

Ακολουθούν φωτογραφίες με τις διαγωνιζόμενες που πέρασαν στην τελική 10αδα:

 

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΔΩ

Rate this item
(0 votes)