Κως: Πέντε προσαγωγές για την εξαφάνιση της 27χρονης Πολωνής – “Χτενίζουν” το νησί οι Αρχές – Ψάχνουν σε πηγάδια

By Ιουνίου 16, 2023
Κως: Πέντε προσαγωγές για την εξαφάνιση της 27χρονης Πολωνής – “Χτενίζουν” το νησί οι Αρχές – Ψάχνουν σε πηγάδια

Ανάστατη η Κως από την εξαφάνιση της 27χρονης

Περνούν οι μέρες, η μία μετά την άλλη, και τα πράγματα περιπλέκονται περισσότερο στην υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης. Θα έλεγε κανείς ότι η υπόθεση αυτή αποτελεί για την αστυνομία ένας ”δύσκολος γρίφος”.

Συνάδελφοι της νεαρής υπαλλήλου ξενοδοχείου αλλά και φίλοι την περιγράφουν ως μία γυναίκα ήσυχη και ευγενική που ποτέ δεν έδινε δικαιώματα. Όπως αναφέρουν δεν αντιμετώπιζε ούτε παθολογικά, ούτε ψυχιατρικά προβλήματα. Η συμπεριφορά της ήταν φυσιολογική.

 

Προσαγωγές αλλοδαπών

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας και αναφέρουν πέντε προσαγωγές αλλοδαπών, πακιστανικής και μπαγκλαντεσιανής καταγωγής. Σύμφωνα με μαρτυρίες τους η 27χρονη το μεσημέρι της Δευτέρας, 12 Ιουνίου 2023, ήταν μαζί τους σε σούπερ μάρκετ του νησιού.

Οι συλληφθέντες όταν συνειδητοποίησαν πως η κοπέλα βρισκόταν σε κατάσταση μέθης της πρότειναν να την πάνε στο σπίτι τους μέχρι να αισθανθεί καλύτερα, όπως και έγινε. Ένας εκ των συλληφθέντων, με καταγωγή από το Μπαγκλαντές, δήλωσε ότι στο σπίτι συνευρέθηκε σεξουαλικά με την κοπέλα και στη συνέχεια, όπως ανέφερε ο ίδιος, την εγκατέλειψε σε εξωτερικό χώρο και έφυγε. Μετά, ωστόσο, από έρευνα των αστυνομικών αρχών, προέκυψε ότι στο σημείο που υπέδειξε ο Μπαγκλαντεσιανός δεν βρέθηκε κανένα ίχνος της κοπέλας.

Drones και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά «χτενίζουν» κυριολεκτικά την περιοχή για να βρεθεί καποιο στοιχείο που θα οδηγήσει στον εντοπισμό της νεαρής απο την Πολωνία.

Πάντως, η Αστυνομία εξετάζει και το ενδέχομενο ο Μπαγκλαντεσιανός να γνώριζε από πριν την κοπέλα.

Να σημειωθεί, δε, πως ένα ακόμα στοιχείο που προακαλεί έντονη ανησυχία και αμηχανία στις αστυνομικές αρχές είναι το γεγονός ότι ο Μπαγκλαντεσιανός εξέδωσε εισιτήριο για εξωτερικό αμέσως μετά την εξαφάνιση της νεαρής.

Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, με πηγές, δε, να αναφέρουν πως η περιοχή είναι γεμάτη πηγάδια.

Το τελευταίο τηλεφώνημα της 27χρονης

Ο 28χρονος σύντροφος της κοπέλας, σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, κατήγγειλε στην αστυνομία ότι τα ίχνη της κοπέλας του έχουν χαθεί από το βραδυ της Δευτέρας, 12 Ιουνίου 2023.

Στην καταγγελία ανέφερε ότι τη Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2023 και ώρα περίπου 22:30 ο 28χρονος μίλησε τηλεφωνικά με την σύντροφό του, η οποία του ανέφερε ότι βρισκόταν στο Μαρμάρι, σε κατάσταση μέθης και πως κάποιος θα την πήγαινε με τη μηχανή του στο ξενοδοχείο.

Ακολούθως, η κοπέλα έστειλε την τοποθεσία της για να πάει να την πάρει ο σύντροφός της, ωστόσο, όταν έφτασε εκεί ο ίδιος δεν την βρήκε στο σημείο.

Έπειτα, το κινητό της ήταν απενεργοποιημένο και δεν ήταν δυνατό να επικοινωνήσει μαζί της.

Στις 23:38 μέσω εφαρμογής εντόπισε το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου στην περιοχή Τιγκάκι στην οδό Κωνσταντίνου Κιαπόκα αλλά και πάλι ήταν απενεργοποιημένο.

Η κοπέλα, λοιπόν, δεν έχει επικοινωνήσει με τον σύντροφό της και δεν εμφανίστηκε στην εργασία της από τις 13 Ιουνίου 2023.

Όλες οι προαναφερθείσες καταθέσεις του ομοεθνή συντρόφου της 27χρονης εξετάζονται από αξιωματικούς της ΕΛΑΣ προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν κενά.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε Missing Alert για την 27χρονη από την Πολωνία, Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα, η οποία ζει και εργάζεται στην Κω και αγνοείται από τις 12 Ιουνίου.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Στις 12/06/2023, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Κω, η Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα, 27 ετών, υπήκοος της Πολωνίας. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα στις 15/06/2023 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος των οικείων της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο».

«Η Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα έχει ύψος 1,65 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε ροζ φόρεμα με λουλούδια, μπλε γυαλιά ηλίου και έφερε ασημένιο σακίδιο πλάτης», αναφέρει επίσης η ανακοίνωση.

 

ΠΗΓΗ

Rate this item
(0 votes)