Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Με μια μαχαιριά σκότωσε τον 32χρονο αστυνομικό ο μεθυσμένος Νορβηγός

By Δεκεμβρίου 28, 2023
Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Με μια μαχαιριά σκότωσε τον 32χρονο αστυνομικό ο μεθυσμένος Νορβηγός

Σοκάρει η άγρια δολοφονία του 32χρονου αστυνομικού σε μπαρ της Θεσσαλονίκης: Μια μαχαιριά που δέχθηκε από 44χρονο μεθυσμένο Νορβηγό ήταν αρκετή για να χάσει τη ζωή του.

Ένας νεαρός άνδρας - μόλις 32 ετών - έπεσε νεκρός μέσα σε μπαρ της Θεσσαλονίκης στις 05:00 το πρωί της Πέμπτης από το μαχαίρι 44χρονου θαμώνα.

Ο δράστης φέρεται να ήταν μεθυσμένος ενώ είχε φραστικό επεισόδιο με τον κουμπάρο του άτυχου αστυνομικού, ο οποίος στην προσπάθεια του να τους χωρίσει δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι.

Σύμφωνα με τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα, μάλιστα, ο θάνατός του ήταν ακαριαίος, με τη σορό του φέρει τραύμα στην αριστερή τραχηλική χώρα.

Ο άτυχος αστυνομικός υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος της ΕΛ.ΑΣ., τους λεγόμενους «Αδιάφθορους». Βρισκόταν εκτός υπηρεσίας στην μπυραρία όπου διασκέδαζε μαζί με τον κουμπάρο του.
Ο μοιραίος διαπληκτισμός μεταξύ θαμώνων

Ο 44χρονος διαπληκτίστηκε αρχικά με τον κουμπάρο του αστυνομικού, τον οποίο χτύπησε στο πόδι. Τότε επιχείρησε να μεσολαβήσει ο αστυνομικός με αποτέλεσμα να δεχθεί την θανατηφόρα επίθεση από τον Νορβηγό.
Advertisement

Θαμώνες κάλεσαν σε βοήθεια και ειδοποίησαν αστυνομικούς που βρίσκονταν σε παρακείμενο κτίριο όπου εδρεύει η Υπηρεσία των ΜΑΤ.

Ακολούθησε η σύλληψη του δράστη, ο οποίος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, όπου κρατείται και ανακρίνεται.

Σημειώνεται πως ο κουμπάρος του αστυνομικού διακομίστηκε στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

 

ΠΗΓΗ

Rate this item
(0 votes)