Μητσοτάκης σε Σακελλαροπούλου: «Η Ελλάδα θωρακίζεται με τα F-35, οι πόρτες μας ανοιχτές για τους αγρότες»

By Ιανουαρίου 29, 2024
Μητσοτάκης σε Σακελλαροπούλου: «Η Ελλάδα θωρακίζεται με τα F-35, οι πόρτες μας ανοιχτές για τους αγρότες»

Συνάντηση στο Προεδρικό Μέγαρο έχουν αυτήν την ώρα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Η επιστολή αυτή επισφραγίζει σε βάθος τις σχέσεις της Ελλάδας με τις ΗΠΑ. Η κυβέρνηση ξεδιπλώνει με μεγάλη ταχύτητα το μεταρρυθμιστικό της πρόγραμμα. Μας απασχολεί η μεταρρύθμιση στα πανεπιστήμια, που έχει προκαλέσει μία αναταραχή, σκοπός μας είναι να ενισχύσουμε και το δημόσιο πανεπιστήμιο», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθυνόμενος στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ο πρωθυπουργός, αναφέρθηκε επίσης στο μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα της κυβέρνησης το οποίο όπως είπε ξεδιπλώνεται τόσο με το νομοσχέδιο της ισότητας του γάμου ενώ σημείωσε ότι αναμένονται μια σειρά και από αλλά σημαντικά νομοθετήματα όπως και εκείνο που αφορά τα ΑΕΙ, το οποίο όπως είπε δημιούργησε μια αναταραχή.

Ο ίδιος, υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να υλοποιεί τις σημαντικές μεταρρυθμίσεις καθώς όπως είπε «εκλεγήκαμε για να μετουσιώσουμε σε πράξη ένα φιλόδοξο πρόγραμμα που αλλάζει την Ελλάδα».

Από την πλευρά της η ΠτΔ αναφέρθηκε στις κινητοποιήσεις στα Πανεπιστήμια υπογραμμίζοντας ότι δεν πρέπει να σταματήσει η λειτουργία των Σχολών, καθώς είναι δικαίωμα των φοιτητών να μην χάνουν την εξεταστική της.

Παράλληλα για τις κινητοποιήσεις των αγροτών ανέφερε ότι είναι μέσο ώστε να εκφραστεί η αντίθετη γνώμη.

ΠΗΓΗ

Rate this item
(0 votes)