Λέσβος: Τα Σαντούρια στο Μόλυβο

By Ιουλίου 07, 2024
Λέσβος: Τα Σαντούρια στο Μόλυβο

- Το Ιούλιο του 2024 τα Σαντούρια του Αναγνωστηρίου θα πάρουν μέρος στις παρακάτω εκδηλώσεις:

- Τo Σάββατο, 07 Ιουλίου 2024, τα Σαντούρια του Αναγνωστηρίου βρέθηκαν στην Μήθυμνα και συμμετείχαν στην εκδήλωση που οργάνωσε η Δημόσια Ιστορική Βιβλιοθήκη Μηθύμνης «Αργύρης Εφταλιώτης», στον αύλειο χώρο της Βιβλιοθήκης.
Η εκδήλωση περιελάμβανε παρουσίαση του ιστορικού μυθιστορήματος της Αγιασώτισας πεζογράφου Ευστρατίας Βουζούλια – Περγάμαλη «Στις φλόγες του πολέμου και του έρωτα» (Εκδόσεις Μένανδρος), αναγνώσεις αποσπασμάτων από το βιβλίο και παραδοσιακούς σκοπούς από τα Σαντούρια του Αναγνωστηρίου.
Για το μυθιστόρημα μίλησε η φιλόλογος Τέτα Ράλλη και στην εκδήλωση πήραν μέρος οι: Γεωργία Ανδριώτου, Μαριάνθη Καραφύλλη, Στέλλα Πετρίδου, Δημήτρης Μάντζαρης, Πέρθα Καλέμη και η συγγραφέας.

- Το Ιούλιο του 2024 τα Σαντούρια του Αναγνωστηρίου θα πάρουν μέρος στις παρακάτω εκδηλώσεις:
Α) Το Σάββατο 13 Ιουλίου, στις 9μμ, στο Πέραμα (προκυμαία), σε μουσικοχορευτική βραδιά που διοργανώνει ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αναγέννηση Ποσειδώνα Περάματος
Β) Την Παρασκευή, 19 Ιουλίου, στις 9μμ, στη Σκάλα Νέων Κυδωνιών, σε μουσικοχορευτική και λαογραφική βραδιά, που διοργανώνει ο Εκπολιτιστικός, Εξωραϊστικός Σύλλογος Σκάλας Νέων Κυδωνιών «Νήσος Κύδωνας»
Γ) Την Κυριακή 28 Ιουλίου, στις 9μμ, στον Αύλειο χώρος της εκκλησίας της Παναγίας Αγιάσου , στο πλαίσιο του Μουσικού Φεστιβάλ Μυτιλήνης.

Από το Δ.Σ

Rate this item
(0 votes)