Viral η επίσκεψη Ανδρουλάκη στη Λήμνο - "Πανηγύρι" στα social media (pics)

By Αυγούστου 21, 2024
Viral η επίσκεψη Ανδρουλάκη στη Λήμνο - "Πανηγύρι" στα social media (pics)

Η πρόσφατη επίσκεψη του Νίκου Ανδρουλάκη στη Λήμνο, για ολιγοήμερες διακοπές, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βρέθηκε στο νησί για ολιγοήμερες διακοπές, αλλά και για να πραγματοποιήσει ομιλία, καθώς είναι ξανά υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος. Παρά τις προσδοκίες, η ομιλία του δεν κατάφερε να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του κοινού, με αποτέλεσμα να παρευρεθούν λιγότεροι από 50 άτομα στην αίθουσα του ξενοδοχείου όπου έγινε η εκδήλωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η προσπάθεια των διοργανωτών να γεμίσουν την αίθουσα ήταν μάταιη, καθώς, όπως αναφέρθηκε, καλούσαν ακόμα και... πεθαμένους για να καταφέρουν να συγκεντρώσουν κόσμο. Η μικρή συμμετοχή στην εκδήλωση δεν άφησε περιθώρια να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας η ομιλία του Ανδρουλάκη.

Αντιθέτως, αυτό που έκανε τον γύρο του διαδικτύου και των social media ήταν μια φωτογραφία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη Λήμνο, στην οποία απεικονίζεται ως τουρίστας!

Η φωτογραφία όπως ήταν λογικό έγινε επίσης πρωτοσέλιδο σε εφημερίδες, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις για το μεγαλύτερο μέγεθος στα σανδάλια του και για τα καρχαριάκια στο μαγιό

 

Δείτε την φωτογραφία

Χωρίς τίτλο

 

 



Rate this item
(0 votes)