Λέσβος: Πυροσβέστης χτύπησε την σύζυγό του και την έστειλε στο νοσοκομείο - Αναζητείται

By Αυγούστου 26, 2024
Λέσβος: Πυροσβέστης χτύπησε την σύζυγό του και την έστειλε στο νοσοκομείο - Αναζητείται

Σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε σε χωριό της Δυτικής Λέσβου, όπου ένας 40χρονος πυροσβέστης, χτύπησε πολύ άσχημα την γυναίκα του, η όποια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αναζητείται από την αστυνομία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο συγκεκριμένος, πατέρας ενός μικρού παιδιού, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν με παρόμοια περιστατικά την αστυνομία αλλά και την υπηρεσία του.

Το άγριο επεισόδιο φέρεται να συνέβη στη Σκάλα Πολιχνίτου, μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού του ζευγαριού, μέσα στο αυτοκίνητό τους.

Σε βάρος του 36χρονου πυροσβέστη σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας. Είχε προηγηθεί η καταγγελία της 40χρονης συντρόφου του, ότι το απόγευμα της Κυριακής (25/08), ο 36χρονος την απείλησε λεκτικά, εντός του αυτοκινήτου τους και παρουσία του 2χρονου παιδιού τους, και στη συνέχεια έκανε χρήση σωματικής βίας, προκαλώντας σωματικές βλάβες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 40χρονη μεταφέρθηκε με περιπολικό του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης για την παροχή των πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια σε άλλο σπίτι.

Οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση έχουν παραγγείλει τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης της 40χρονης, ενώ αναζητούν τον φερόμενο ως δράστη, προκειμένου να τον συλλάβουν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

 

ΠΗΓΗ

Rate this item
(0 votes)

newsroom