Εντυπωσιακές προσφορές για διαμονή στην Χίο

By Σεπτεμβρίου 04, 2024
Εντυπωσιακές προσφορές για διαμονή στην Χίο

Μια γιορτή από αρώματα πλημμυρίζουν την ατμόσφαιρα στην Χίο, καθώς η φύση οργιάζει από τον κάμπο έως τις μικρές αυλές με τα γιασεμιά, τις βουκαμβίλιες και τις λεμονιές. Ένας τόπος που δεν φτάνουν λίγες ημέρες για να τον περπατήσει κάποιος.

Το φθινόπωρο, και ειδικά τον Οκτώβριο, η Χίος είναι πολύ όμορφη για συλλογή εμπειριών.

 
 

Για τον Κώστα Μούνδρο, Πρόεδρο του Φορέα Τουρισμού και τους επαγγελματίες του χώρου η επέκταση της τουριστικής περιόδου ήρθε με την μορφή μιας προσφοράς προς τους μελλοντικούς επισκέπτες.

«Για τρείς ημέρες διαμονή θα δίνεται μια επιπλέον ημέρα δωρεάν τόσο στα καταλύματα όσο και στα ενοικιαζόμενα οχήματα, ενώ θα παρέχεται μια έκπτωση της τάξεως του 15% στην εστίαση».

Το νησί είναι απάτητο, έχει την δική του αρχοντιά, και η φιλοξενία των ανθρώπων του είναι μοναδική, λέει ο κ. Μούνδρος. Σε αυτά προστίθενται η αρχιτεκτονική, τα μεσαιωνικά χωριά, οι παραδόσεις, οι γεύσεις, τα οποία συνοδεύουν την παραμονή στο νησί.  

«Όλοι σύλλογοι έχουν απαντήσει θετικά και σε λίγο θα βγεί ένας κατάλογος με όσες επιχειρήσεις θα συμμετέχουν στην πρωτοβουλία 3+1. Η προσφορά για την επέκταση της τουριστικής περιόδου θα ισχύσει από την 1η έως την 31η Οκτωβρίου».

 

Μέχρι στιγμής οι πληρότητες που ξεκίνησαν από το Πάσχα είναι πολύ καλές οι επιχειρηματίες δηλώνουν ικανοποιημένοι.

Με λογικές τιμές, που ανταποκρίνεται στο πορτοφόλι κάθε επισκέπτη, το νησί προσφέρεται για ήρεμες διακοπές. Είναι μεγάλο, με πολλές δυνατότητες για εξερεύνηση, καλό φαγητό και ιστορικές διαδρομές. Το φθινόπωρο μόλις ξεκίνησε, αλλά το καλοκαίρι συνεχίζεται στην Χίο.   

 

ΠΗΓΗ ertnews.gr

Rate this item
(0 votes)