Η Εκκλησία δεν ξεχνάει τα Ψαρά με δωρεάν μαθήματα πιάνου και κιθάρας από την ΑΠΟΣΤΟΛΗ

By Σεπτεμβρίου 21, 2024
Η Εκκλησία δεν ξεχνάει τα Ψαρά με δωρεάν μαθήματα πιάνου και κιθάρας από την ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Πιάνο, κιθάρα ή και τα δύο; Αυτό σημειώνει ο Δήμος Ψαρών σε ανακοίνωση του τονίζοντας:

Η Εκκλησία δεν ξεχνάει τα Ψαρά με δωρεάν μαθήματα πιάνου και κιθάρας από την ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Πιάνο, κιθάρα ή και τα δύο; Αυτό σημειώνει ο Δήμος Ψαρών σε ανακοίνωση του τονίζοντας:

Παιδιά και ενήλικες έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα δωρεάν μαθήματα μουσικής που θα προσφέρει η ΑΠΟΣΤΟΛΗ στο νησί μας υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρωικής Νήσου Ψαρών.

Η πρώτη γνωριμία και ενημέρωση του προγράμματος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024 στην Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Ηρωικής Νήσου Ψαρών στις 5:00 μ.μ. ενώ στο ίδιο μέρος από την Κυριακή (22/09) έως και την Τρίτη (24/09) από τις 5:00 έως και τις 7:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθούν οι εγγραφές και θα ξεκινήσουν τα πρώτα μαθήματα.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο φιλανθρωπικός οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών ΑΠΟΣΤΟΛΗ, θα προσφέρει μια σειρά από παιδαγωγικές υπηρεσίες υποστήριξης των παιδιών σε μικρά νησιά του ανατολικού Αιγαίου στο πλαίσιο ενίσχυσης των οικογενειών και παροχής κινήτρων παραμονής τους στις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

«Η προσβασιμότητα σε αναγκαίες υπηρεσίες, η διεύρυνση της γνώσης και η ανάπτυξη δεξιοτήτων για όλα τα παιδιά στην πατρίδα μας, ανεξαρτήτως τόπου διαμονής, αποτελεί στόχο και επιδίωξη της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» διευκρινίζει η Δρ. Βάσι Λεοντάρη, Διευθύντρια Προγραμμάτων του οργανισμού.

Για το λόγο αυτό από το 2023 με αποκλειστική χορηγία της τράπεζας EUROBANK, η ΑΠΟΣΤΟΛΗ προσφέρει δωρεάν προγράμματα ρομποτικής στον Άγιο Ευστράτιο, λογοθεραπείας στις Οινούσσες και μουσικής στο Καστελόριζο μέσω της δράσης «Παιδαγωγοί σε Μικρά Νησιά» σε συνεργασία με τους Δήμους των νησιών, ανταποκρινόμενη σε ανάγκες που προβάλλουν οι ίδιες οι τοπικές κοινωνίες.

«Είναι πραγματική ευλογία να έχουμε στο πλευρό μας ανθρώπους που υλοποιούν δράσεις παρέχοντας κίνητρα για την παραμονή οικογενειών στα μικρά ακριτικά νησιά. η εκμάθηση μουσικής είναι μια αξιέπαινη πρωτοβουλία της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ που προσφέρει στα παιδιά και τους ενήλικες του νησιού μας τη δυνατότητα να αναπτύξουν τα ταλέντα τους, νέες δεξιότητες και να καλλιεργήσουν το πνεύμα τους. Σας προσκαλώ όλους να συμμετάσχετε και να αγκαλιάσετε αυτή την ευκαιρία, ώστε να συνεχίσουμε να δημιουργούμε μαζί ένα μέλλον γεμάτο δυνατότητες για τη νεολαία και τους κατοίκους των Ψαρών», δήλωσε ο Δήμαρχος Ηρωικής Νήσου Ψαρών Κωνσταντίνος Βρατσάνος.

Rate this item
(0 votes)