Καταγγελία βιασμού ανήλικης από δύο νεαρούς σε χωριό της Λέσβου

By Οκτωβρίου 14, 2024
Καταγγελία βιασμού ανήλικης από δύο νεαρούς σε χωριό της Λέσβου

Αναδημοσίευση

Η υπόθεση βρίσκεται ήδη στα χέρια του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης

Η Αστυνομία της Λέσβου εξετάζει μια σοβαρή υπόθεση καταγγελίας βιασμού ανήλικης, που φέρεται να συνέβη σε χωριό του νησιού πριν από περίπου ενάμιση μήνα. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες, δύο άνδρες, ηλικίας περίπου 21 ετών, κατηγορούνται για τον βιασμό της ανήλικης. Η ανήλική προσήλθε πριν λίγες μέρες στην Αστυνομία, συνοδευόμενη από τους γονείς της, για να καταγγείλει τους φερόμενους ως δράστες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η υπόθεση έχει ήδη παραδοθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης, ο οποίος ενημερώθηκε άμεσα από την Αστυνομία. Οι αρχές έχουν ξεκινήσει τη συλλογή προανακριτικού υλικού, προκειμένου να διερευνηθούν σε βάθος οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό. Οι καταγγελίες της ανήλικης θεωρούνται ιδιαίτερα σοβαρές, και η έρευνα επικεντρώνεται στην εξακρίβωση της αλήθειας και την απόδοση ευθυνών στους υπαίτιους.

Η τοπική κοινωνία του χωριού είναι σε αναστάτωση, καθώς πρόκειται για ένα περιστατικό που συγκλονίζει και εγείρει έντονα ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια των νέων ανθρώπων. Οι αρχές καλούνται να διαλευκάνουν την υπόθεση το συντομότερο δυνατόν, ενώ οι φερόμενοι ως δράστες αναμένεται να κληθούν για κατάθεση στο πλαίσιο της δικαστικής διαδικασίας.

ΠΗΓΗ Stonisi

Rate this item
(0 votes)