Λειτουργία Κοινωνικής Ιματιοθήκης από το Περιφερειακό Τμήμα Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

By Οκτωβρίου 14, 2024
Λειτουργία Κοινωνικής Ιματιοθήκης  από το Περιφερειακό Τμήμα Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Στο Περιφερειακό Τμήμα Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού συνεχίζει την λειτουργία της η Κοινωνική Ιματιοθήκη, με στόχο την στήριξη των ευπαθών ομάδων της τοπικής κοινωνίας.

Η Κοινωνική Ιματιοθήκη στοχεύει στην παροχή δωρεάν ειδών ένδυσης, υπόδησης για ενήλικες & παιδιά, και άλλων χρηστικών αντικειμένων, ενισχύοντας έμπρακτα τους συνανθρώπους μας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στην Κοινωνική Ιματιοθήκη, η οποία βρίσκεται στην οδό Γεωργίου Κορτέση 2 στην περιοχή της Καλλιθέας στη Μυτιλήνη και λειτουργεί κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή από τις 8:00 π.μ. έως τις 10:00 π.μ.
Ο Πρόεδρος κ. Θεόδωρος Βαλσαμίδης & τα Μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου του Περιφερειακού Τμήματος Μυτιλήνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ευχαριστούν θερμά τις εθελόντριες του Τμήματος που υποστηρίζουν αδιάκοπα & ακούραστα την δράση.
Για κάθε περαιτέρω πληροφόρηση οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο του Περιφερειακού Τμήματος, Π. Κουντουριώτη 35, Μυτιλήνη, Τηλ. Επικοινωνίας: 22510 29480, Δευτέρα - Παρασκευή, 9.00 π.μ. - 2.00 μ.μ.
Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός φέτος συμπληρώνει 147 χρόνια από την ίδρυση του, προσφέροντας πάντα ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του σε όσους έχουν ανάγκη.

Rate this item
(0 votes)