Σοβαρότατες καταγγελίες του πρώην Eπάρχου Λήμνου σε ανάρτηση του στο facebook

By Σεπτεμβρίου 01, 2022
Σοβαρότατες καταγγελίες του πρώην Eπάρχου Λήμνου σε ανάρτηση του στο facebook

Σε πολύ βαριές για δημόσιο αξίωμα, καταγγελίες αναφέρθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο πρώην Έπαρχος Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ. Άγγελος Βλάττας Λαμπρινός, τονίζοντας το παρακράτος που επικρατεί στο επίπεδο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου αλλά και των συμβούλων της.

Η ανάρτηση του:

"Η λάσπη είναι το χρήσιμο υλικό των πολιτικών. Το χρήμα εξαγοράζει τις ηθικές αξίες κάποιων ανθρώπων. Απέναντι σε αυτά αντιπαραθέτεις τις ηθικές αξίες που σου έδωσαν οι γονείς σου και προσπάθησες να περάσεις στα παιδιά σου."
Άγγελος Βλάττας- Λαμπρινός
Θέλω να θυμίσω στους ακριβοπληρωμένους συμβούλους του Περιφερειάρχη, ότι ήταν οι ίδιοι, που με παρότρυναν να μην πω στον Περιφερειάρχη, ότι δεν θα είμαι υποψήφιος, ώστε να μην διαταράξω το κλίμα της περιφερειακής αρχής, επίσης να τους θυμίσω ότι ήμουν αυτός που προέτρεπε τον Περιφερειάρχη να πραγματοποιούμε συναντήσεις με τον Δήμαρχο, παρόλο που ο ίδιος είχε διαφορετική διάθεση να τον συναντήσει.
Όσον αφορά την "εσκεμμένη παρανόηση από πλευράς του Επάρχου", να θυμίσω ότι το "1.500 σταυροί και δεν με ενδιαφέρει η Λήμνος" ήταν το σλόγκαν που έλεγε ο Περιφερειάρχης, παντού σε όλη τη Λήμνο και δεν το άκουσε μόνο ο Έπαρχος, αλλά το έχουν ακούσει και πάρα πολύ πολίτες της Λήμνου.
Τέλος αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν κάποιοι ακριβοπληρωμένοι σύμβουλοι, είναι ότι υπάρχουν και κάποιοι με ηθική που δεν σκύβουν το κεφάλι ούτε μπροστά στο χρήμα, ούτε μπροστά στη θέση και στο αξίωμα αλλά διεκδικούν και απαιτούν σεβασμό τόσο στον ίδιο τον εαυτό τους, όσο και στους ανθρώπους τους οποίους εκπροσωπούν.
Όλοι όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι ποτέ στη ζωή μου δεν υπήρξα εκβιαστής και ότι πάντα πλήρωνα το θάρρος της γνώμη μου.
Θέλω πραγματικά να δω το θάρρος αυτόν που η καρέκλα και το χρήμα τους έχει κάνει μαριονέτες.
 
 
Rate this item
(0 votes)