AegeanReport - Με αγάπη για το Βόρειο Αιγαίο! Ειδήσεις, παράδοση, πολιτική, καλλιτεχνικά, πολιτισμός.
Υλικά
- 700 γρ. αλεύρι
- 300 γρ. ζάχαρη άχνη
- 250 γρ. βούτυρο
- 4 αυγά
- 100 γρ. γάλα
- 15 γρ. μαστίχα σκόνη
- ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα
Τρόπος παρασκευής
Χτυπάμε καλά το βούτυρο και τη ζάχαρη. Προσθέτουμε τα αυγά και συνεχίζουμε το χτύπημα, ρίχνοντας εναλλάξ το αλεύρι και το γάλα. Συμπληρώνουμε με τη μαστίχα. Πλάθουμε τα κουλουράκια στο σχήμα της αρεσκείας μας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο μέτριο φούρνο. Πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη άχνη αφού είναι ακόμα ζεστά.