Ασθμαίνει η μηχανή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στη Χίο χωρίς Τόπακα και Μπουγδάνο

By Σεπτεμβρίου 16, 2022
Ασθμαίνει η μηχανή της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στη Χίο χωρίς Τόπακα και Μπουγδάνο

Το έργο και η ενέργεια των Π. Μπουγδάνου και Α. Τόπακα γίνεται καλύτερα ορατά τώρα που έχουν αποχωρήσει από τον μηχανισμό της Περιφερειακής Αρχής, καθώς η μηχανή ασθμαίνει πλέον.

Η κριτική που δέχεται η Περιφερειακή Αρχή είναι πολύ μεγάλη και είναι χαρακτηριστική η δήλωση του Στ. Μαλέλη, ο οποίος σε ανακοίνωσή του σημειώνει:  

"Εύλογα όμως οι πολίτες αναρωτιούνται ποια είναι αυτά, αφού αποδεδειγμένα, πέραν της απλής εξασφάλισης της χρηματοδότησης για κάποια έργα των Δήμων των νησιών μας για να τα υλοποιήσουν από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, ο κος Μουτζούρης όχι μόνο δεν τα υλοποιεί , αντίθετα κάθε ημέρα θητείας του, κοστίζει στους νησιώτες δεκάδες χαμένα έργα, αξίας εκατομμυρίων ευρώ"!

Το κενό των Μπουγδάνου και Τόπακα αποδεικνύεται δυσαναπλήρωτο και αυτό θα γίνεται περισσότερο ορατό όσο περνά ο καιρός, αφού τόσο ο Μπουγδάνος όσο και η Τόπακα είχαν δουλέψει αρκετά και άφησαν σημαντική δουλειά ως παρακαταθήκη στον πρώην συνδυασμό τους.

Μένει να φανεί τα πολλά και έμπειρα στελέχη που διαθέτει η περιφερειακή αρχή αν θα μπορέσουν να καλύψουν το κενό που άφησαν οι Μπουγδάνος και Τόπακα. Σίγουρα τα στελέχη αυτά της Περιφερειακής Αρχής διαθέτουν τις ικανότητες και την εμπειρία για κάτι τέτοιο, ωστόσο μέχρι στιγμής οι πτήσεις από κάποιους είναι χαμηλές.

Σε λίγες μέρες θα βρισκόμαστε ένα έτος πριν από τις περιφερειακές εκλογές και ουσιαστικά σε προεκλογική περίοδο και όλοι θα αρχίσουν να κρίνονται για το πολιτικό τους έργο. Στο τέλος θα γίνει ταμείο και θα φάνει αν είναι με θετικό ή αρνητικό πρόσημο.

 

 

 

ΠΗΓΗ http://chiospress.org

Rate this item
(0 votes)