Η Βαστριά προχωράει και κάποιοι κάνουν ότι δεν βλέπουν. Η απόλυτη κοροϊδία (vid)

By Οκτωβρίου 10, 2022
Η Βαστριά προχωράει και κάποιοι κάνουν ότι δεν βλέπουν. Η απόλυτη κοροϊδία (vid)

12 από τα κτήρια και έξι φυλάκια έφθασαν χθες, Σάββατο, στο λιμάνι της Μυτιλήνης. Στόχος η πλήρης λειτουργία της νέας Κλειστής Ελεγχόμενης Δομής στη Λέσβο στα τέλη του χειμώνα ή στις αρχές της Άνοιξης του 2023 και σίγουρα πριν τις εκλογές.

«Νύχτα και μέρα» δουλεύουν στη Βάστρια με σκοπό της ολοκλήρωση των εργασιών δημιουργίας της Κλειστής Ελεγχόμενης Δομής του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου στη Λέσβο. To Σαββάτο 8 Οκτωβρίου στο λιμάνι της Μυτιλήνης με το οχηματαγωγό πλοίο της γραμμής έφθασαν 12 μεγάλοι οικίσκοι και έξι φυλάκια τα οποία και με φανερή την παρουσία της Αστυνομίας έφυγαν για τη Βάστρια σύμφωνα με το stonisi.gr

Σκοπός του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου είναι, δεδομένης της πλήρους ατόνησης των αντιδράσεων αλλά και των νομικών εξελίξεων που έκριναν νόμιμες τις πραγματοποιούμενες εργασίες, οι εργασίες να έχουν ολοκληρωθεί στα τέλη του χειμώνα ή το αργότερο στις αρχές της Άνοιξης του 2023 οπότε και θα εγκαινιασθεί η νέα δομή. Το γεγονός θα συνδυαστεί με το κλείσιμο της δομής στον Καρά Τεπέ γεγονός που θα αποτελέσει και κύριο προεκλογικό επιχείρημα του κυβερνητικού κόμματος.

 

 

 

12 κτήρια και 6 φυλάκια έφτασαν το Σάββατο το βράδυ στη Μυτιλήνη για την Δομή στη Βαστριά

 

Rate this item
(0 votes)