«Βέτο» Μαλέλη σε υποστηρικτές ακροδεξιών θέσεων

By Οκτωβρίου 19, 2022
«Βέτο» Μαλέλη σε υποστηρικτές ακροδεξιών θέσεων

Αναδημοσίευση από το .stonisi.gr

Το πρωί της Τετάρτης ο Σταμάτης Μαλέλης υποψήφιος περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου επικοινώνησε σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες τηλεφωνικά με τον Γενικό Διευθυντή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ  στον οποίο γνωστοποίησε ότι θα αντιδράσει δημόσια εκφράζοντας την αντίθεση του, σε περίπτωση που στα ψηφοδέλτια του κόμματος των προσεχών βουλευτικών εκλογών υπάρχουν πρόσωπα τα οποία συνεργάστηκαν με τον κ. Μουτζούρη.

Όπως το «Ν» έγραψε σήμερα την Τρίτη 18 Οκτωβρίου συνεδρίασε η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ Λέσβου, σε  τηλεδιάσκεψη με τα εντεταλμένα μέλη της κεντρικής καθοδήγησης και ανταλλάχτηκαν απόψεις για το ψηφοδέλτιο. Ας σημειωθεί μέχρι στιγμής ενδιαφέρθηκαν να εκθέσουν υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο του κόμματος οι: Παναγιώτης Ζαφειρίου, Κωνσταντίνος Κατσαρός, Παναγιώτης Λεβεντέλλης, Μιχαήλ Μαμάκος, Παναγιώτης Παρασκευαϊδής, Γιώργος Πετρέλλης, Μαγδαληνή Τούφου και Βασιλική Χοχλάκα. 

«Δεν είναι δυνατόν είπε ο κ Μαλέλης ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, να ανεχθούμε στα ψηφοδέλτια του κόμματος πρόσωπα που με απόλυτη ιδιοτέλεια στήριξαν λαικίστικες ακροδεξιές θέσεις».

 

Rate this item
(0 votes)