Λέσβος: Έφυγε από τη ζωή o Χαράλαμπος Σκούρτης

By Οκτωβρίου 29, 2022
Λέσβος: Έφυγε από τη ζωή o Χαράλαμπος Σκούρτης

Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου

Έφυγε από τη ζωή o Χαράλαμπος Σκούρτης
(γεν. Μυτιλήνη, Λέσβος, 30 Οκτωβρίου 1934)

Ο συντοπίτης μας συνταξιούχος οδοντίατρος, υπήρξε πρώην δήμαρχος Χολαργού, ο μακροβιότερος στα χρονικά(1983 - 2002) καθώς και επίτιμος δήμαρχος της πόλης. Στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης επί 32 συνεχόμενα έτη και είχε επίσης υπηρετήσει το θεσμό του "Συμπαραστάτη του Δημότη". Ήταν νυμφευμένος με την Λιούμπα Σκούρτη και είχαν αποκτήσει δυο γιους. Ήταν κάτοικος Χολαργού για 70 χρόνια.

Θερμά συλλυπητήρια από την Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής (ΟΛΣΑ) στη σύζυγό του, στα παιδιά και στα εγγόνια του. Αιωνία η μνήμη του.

 

 

Το πρωί (11:00) της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου 2022 ο Χολαργός θα γίνει η τέλεση της εξοδίου ακολουθίας στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης και εν συνεχεία με την ταφή στο Κοιμητήριο της πόλης.

Παράκληση της οικογένειας του εκλιπόντος είναι, αντί στεφάνων, να πραγματοποιηθούν, από όποιον το επιθυμεί, δωρεές στους τρεις ενοριακούς Ναούς του Χολαργού (Παναγία Φανερωμένη, Αγία Τριάδα, Τίμιο Σταυρό).

Τέλος, γίνεται γνωστό πως, λόγω προστασίας από τον Covid-19, η οικογένεια του αείμνηστου πρώην Δημάρχου δεν θα δεχθεί συλλυπητήριες ευχές στην οικία Σκούρτη της οδού Αμφίσσης, παρά μονάχα στον Ναό και το Κοιμητήριο.

 

Rate this item
(0 votes)