Η αλυσίδα Βrown Hotels από το Ισραήλ αναζητά resorts στη Λέσβο!

By Νοεμβρίου 03, 2022
Η αλυσίδα Βrown Hotels από το Ισραήλ αναζητά resorts στη Λέσβο!

Η αλυσίδα από το Ισραήλ άνοιξε ξενοδοχεία εκτός Αθηνών, στο νομό Κορινθίας, στην Εύβοια και τα Χανιά και αναζητά resorts σε Πήλιο και Λέσβο.

Με στόχο να ανοίξει ακόμα περισσότερο τη βεντάλια των δραστηριοτήτων της στην Ελλάδα, η Brown Hotels, μέσω των στελεχών της, βλέπει τους τελευταίους μήνες ευκαιρίες σε ξενοδοχεία σε όχι και τόσο premium τουριστικές, αλλά εξίσου όμορφες περιοχές της Ελλάδας.

Από την άλλη πλευρά, εστιάζει και σε ήδη γνωστά τουριστικά θέρετρα, για τα οποία έχει σχέδια ακόμα περισσότερης αναβάθμισης, σκοπεύοντας να τα κάνει ακόμα πιο διάσημα σε ξένους επισκέπτες.

Σύμφωνα με όσα δήλωνει στο BusinessNews.gr ο co founder της αλυσίδας ξενοδοχείων, ισραηλινών συμφερόντων Leon Avigad «η Ελλάδα είναι μέσα στην καρδιά μας ως επιχειρηματίες, μας αρέσει το κλίμα και το φυσικό τοπίο και αναζητούμε ευκαιρίες σε όλη τη χώρα, ακόμα και σε μέρη που δεν περίμενε κανείς, που δεν είναι δηλαδή τόσο τουριστικά, ειδικά για τους επισκέπτες από το εξωτερικό. Τους προηγούμενους μήνες για παραδειγμα, πήγαμε στα Ιωάννινα, το Πήλιο και την Αράχωβα, τρία σημεία τα οποία είναι μεν πολύ γνωστά για τους Έλληνες όταν ταξιδεύουν, αλλά σχεδόν καθόλου γνωστά για τους ξένους επισκέπτες. Θα μπορούσε άνετα πχ η Αράχωβα να γίνει το Bansko της Ελλάδας και να προσελκύσει κόσμο από όλη την Ευρώπη και όχι μόνο, έχει όλες τις προϋποθέσεις για αυτό».

Την ίδια στιγμή, ο κ. Avigad τονίζει στο ΒusinessNews.gr ότι στο στόχαστρο της Brown Hotels βρίσκονται και άλλα, λιγότερο τουριστικά σημεία της Ελλάδας σε νησιά, όπως πχ. η Λέσβος, ενώ τονίζει ότι η διεθνής αλυσίδα θα εστιάσει στην ανάπτυξη ακόμα περισσότερων ξενοδοχείων και τα επόμενα χρόνια. Επίσης, όπως ανέφερε, παρότι οι τελευταίοι μήνες ήταν αφιερωμένοι κυρίως στην ανάπτυξη των ξενοδοχείων της αλυσίδας εκτός Αττικής, η Αθήνα, και ειδικά, το κέντρο της, δεν έχει φύγει από το ενδιαφέρον της αλυσίδας και το 2023 θα υπάρξει ολική επαναφορά σε σπουδαία ξενοδοχεία σε κεντρικές οδούς της πόλης.

 

 

ΠΗΓΗ

Rate this item
(0 votes)