Αλλαγές στις ώρες αναχώρησης των πλοίων - πως διαμορφώνονται τα δρομολόγια κατά την απεργία της 9ης Νοεμβρίου

By Νοεμβρίου 04, 2022
Αλλαγές στις ώρες αναχώρησης των πλοίων - πως διαμορφώνονται τα δρομολόγια κατά την απεργία της 9ης Νοεμβρίου

Η συμμετοχή των ναυτικών στην πανελλαδική και πανεργατική απεργία της 9ης Νοεμβρίου οδηγεί σε αλλαγές τις ώρες αναχώρησης των πλοίων της ακτοπλοΐας που εξυπηρετούν την γραμμή Πειραιάς - Χίος - Μυτιλήνη.

Συγκεκριμένα το «Νήσος Σάμος» θα αναχωρήσει από το λιμάνι του Πειραιά στις 11.30 το βράδυ, θα φθάσει στο λιμάνι της Χίου στις 7.45 το πρωί της 10ης Νοεμβρίου, ενώ στο λιμάνι της Μυτιλήνης θα φθάσει στις 11.15 το πρωί.

Αντίστοιχα το «Διαγόρας» θα αναχωρήσει από το λιμάνι της Μυτιλήνης στις 11.30 το βράδυ, θα προσεγγίσει το λιμάνι της Χίου στις 2.20 μετά τα μεσάνυχτα και το λιμάνι του Πειραιά στις 11.50 της 10ης Νοεμβρίου.

To οχηματαγωγό της Creta Cargo Lines «Ιωσήφ» δεν έχει προγραμματισμένο δρομολόγιο την επόμενη εβδομάδα για Χίο και Λέσβο.

Η εταιρεία Αειναύτης Ν.Ε. στην οποία ανήκει το «Πελαγίτης» δεν έχει ανακοινώσει το πρόγραμμα δρομολογίων του Νοεμβρίου, ούτε έχει ανακοινώσει τροποποίηση των δρομολογίων του πλοίου για την 9η Νοεμβρίου.

Υπό φυσιολογικές συνθήκες το πλοίο κάθε Τετάρτη στις 5.30 το απόγευμα αναχωρεί από τον Πειραιά για Χίο - Μυτιλήνη - Λήμνο - Θεσσαλονίκη.

Rate this item
(0 votes)

newsroom