Ο Δήμος Λήμνου δίνει και φέτος δυναμικό «παρών» στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia

By Νοεμβρίου 08, 2022
Ο Δήμος Λήμνου δίνει και φέτος δυναμικό «παρών»  στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia

Ο Δήμος Λήμνου συμμετέχει στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού "Philoxenia" που πραγματοποιείται από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στο stand 5 του περιπτέρου 15 της έκθεσης, ο Δήμος Λήμνου και η ΑΜΚΕ Λήμνος Τουριστική σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς και επιχειρηματίες, θα προβάλλουν τις ομορφιές, τον ιστορικό-αρχαιολογικό πλούτο και τις παραδόσεις του νησιού μας, τα υψηλής ποιότητας τοπικά προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις επιλογές που παρέχονται στον επισκέπτη μέσα από τις πολλές διαφορετικές μορφές τουρισμού. Συμμετέχοντας και φέτος στη Philoxenia έχουμε την ευκαιρία να προβάλουμε στο κοινό έναν προορισμό ο οποίος παρουσιάζει συνεχή τουριστική ανάπτυξη και κερδίζει επάξια την προτίμηση όλο και περισσότερων ταξιδιωτών.

Παράλληλα, μέσα από τις προγραμματισμένες B2B συναντήσεις, θα έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε το τουριστικό προϊόν της Λήμνου σε εκπροσώπους αγορών του εξωτερικού.

Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το χώρο του Δήμου μας στην έκθεση Philoxenia, για να ενημερωθείτε για τις μοναδικές εμπειρίες που μπορεί να προσφέρει η Λήμνος στον επισκέπτη της, να γνωρίσετε τους ανθρώπους, τα προϊόντα και τις παραδόσεις της.

Ημερομηνία
Παρασκευή 18 - Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022
Ωράριο
Παρασκευή 11.00-20.00
Σάββατο 10:00-20:00
Κυριακή 10:00-18:00
Τόπος
Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Είσοδος
• Με προσκόμιση του Δελτίου Εμπορικού Επισκέπτη στην είσοδο της έκθεσης
• Με προεγγραφή στην ιστοσελίδα της ΔΕΘ-HELEXPO
• Με εισιτήριο για το κοινό (τιμή εισιτηρίου 5€)

Rate this item
(0 votes)