"Άνω Κάτω" πάλι το Νοσοκομείο Λήμνου - Παραιτήθηκε χειρούργος

By Νοεμβρίου 11, 2022
"Άνω Κάτω" πάλι το Νοσοκομείο Λήμνου - Παραιτήθηκε  χειρούργος

Χθες Πέμπτη ξανά παραιτήθηκε από το Νοσοκομείο Λήμνου ο Επιμελητής Α΄ Γενικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου κ. Πέππας Γεώργιος.

Ο γιατρός στο πρόσφατο παρελθόν, είχε ξανά θέση θέμα παραίτησης του από το Νοσοκομείο Λήμνου. Τότε μετα τον ντόρο που δημιουργήθηκε στο νησί της Λήμνου,  με παρέμβαση του διοικητή ΔΥΠΕ κ. Ροϊλου είχε εξομαλυνθεί η κατάσταση τόσο σε προσωπικές σχέσεις συναδέλφων όσο και προς την διοίκηση

Σήμερα με γραπτή ενημέρωση ο διοικητής του Νοσοκομείου Λήμνου κ. Κανταράς επιβεβαιώνει την παραίτηση του Ιατρού και αναφέρει για το θέμα:

Με αφορμή δημοσιεύματα σχετικά με την αίτηση παραίτησης που υπέβαλε ο Επιμελητής Α΄ Γενικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου κ. Πέππας Γεώργιος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε τα εξής:

    1. Ο κ. Πέππας υπέβαλε εχθές 10-11-2022 αίτηση παραίτησης από τη θέση του Επιμελητή Α΄ Γενικής Χειρουργικής του Γ.Ν.-Κ.Υ. Λήμνου. Η αίτησή του θα διαβιβαστεί στο Υπουργείο Υγείας, προς λήψη απόφασης (υφίσταται η δυνατότητα ανάκλησής της από τον ίδιο εντός ενός μηνός).

    2. Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, εκτιμώντας το έργο που προσέφερε, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια να στηρίξει τον κ. Πέππα τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο (ικανοποιώντας τα αιτήματά του για προμήθεια εξοπλισμού και υλικών για τη διενέργεια των χειρουργικών επεμβάσεων),  όσο και σε προσωπικό, από το ξεκίνημα της υπηρεσίας του μέχρι και σήμερα.

     3. Δυστυχώς, κατά καιρούς ανακύπτουν προβλήματα καθόσον το Νοσοκομείο μας είναι ένας μεγάλος και πολύπλοκος Οργανισμός. Οι όποιες δυσλειτουργίες πάντα επιδιώκεται να επιλύονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

    4. Εφόσον ο κ. Πέππας εμμείνει στην παραίτησή του και εφόσον γίνει αποδεκτή από τον Υπουργό Υγείας, το Νοσοκομείο μας  θα καλύπτεται από τον έτερο Γενικό Χειρουργό, καθώς και από χειρουργούς με μετακινήσεις από άλλα Νοσοκομεία, μέχρι την πλήρωση της θέσης που θα κενωθεί.

  5. Παρά τα ανακύπτοντα προβλήματα, η Διοίκηση συνεχίζει την προσπάθειά της για αναβάθμιση του Νοσοκομείου και τη στελέχωσή του με νέο ιατρικό προσωπικό (αναμένεται διορισμός Παθολόγου-Ογκολόγου και δεύτερου Μαιευτήρα-Γυναικολόγου).     

 

 

 

 

Rate this item
(0 votes)