Λήμνος : Δράση ευαισθητοποίησης κοινωνικών δομών - ΕΠΑΛ Μύρινας & ΕΕΕΕΚ Ρεπανιδίου

By Δεκεμβρίου 22, 2022
Λήμνος : Δράση ευαισθητοποίησης κοινωνικών δομών - ΕΠΑΛ Μύρινας & ΕΕΕΕΚ Ρεπανιδίου

Η σημασία της προσφοράς και της αγάπης στο συνάνθρωπο:

Δράση ευαισθητοποίησης Κέντρου Κοινότητας- ΚΕΠ Υγείας σε συνεργασία με το ΕΠΑΛ Μύρινας και το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Ρεπανιδίου

 Το Κέντρο Κοινότητας και το ΚΕΠ Υγείας Δήμου, σε συνεργασία με το ΕΠΑΛ Μύρινας και το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Ρεπανιδίου, πραγματοποίησαν δράση ευαισθητοποίησης με αφορμή τον εορτασμό των Χριστουγέννων και την σημασία της προσφοράς και της αγάπης στον συνάνθρωπό μας.

eikona_proti.jpg

Πιο συγκεκριμένα, οι μαθητές του Α1 τμήματος, με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την κα Αντωνία Βαχαρακίδου και έχοντας ολοκληρώσει τη 2η ενότητα, που είναι αφιερωμένη στη δεξιότητα της “ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗΣ” στο πλαίσιο της δράσης “Σχολική Διαμεσολάβηση”, οργάνωσαν και ολοκλήρωσαν επιτυχώς μια από κοινού προσπάθεια με τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Λήμνου, καλώντας το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Ρεπανιδίου στο σχολείο.

eikona4.jpg

Τα παιδιά, με τον δικό τους καλλιτεχνικό τρόπο, εξέφρασαν και μοιράστηκαν το πνεύμα αγάπης με το «νήμα των Ευχών» για να υποδεχτούν και γνωρίσουν τους καλεσμένους τους από το Ρεπανίδι με σεβασμό, ενώ μετά όλα μαζί αντάλλαξαν ευχές και ευχήθηκαν σε όλο τον κόσμο. Στη συνέχεια, όλα τα παιδιά δουλεύοντας σε ομάδες δημιούργησαν και διακόσμησαν τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές τους και η συνάντηση ολοκληρώθηκε με παιχνίδι και μουσικές νότες του εορταστικού κλίματος. Τα πρόσωπα μικρών και μεγάλων φωτίστηκαν από ευχαρίστηση και χρωματίστηκαν με χαμόγελα αισιοδοξίας.

eikona5.jpg

Τέλος, το προσωπικό του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Λήμνου με υπεύθυνη δράσης την κα Χρυσάνθη Βλάχου δημιούργησαν χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και τις πρόσφεραν στους μαθητές του ΕΠΑΛ.

Το προσωπικό των δομών ευχαριστεί από καρδιάς τους μαθητές καθώς και το προσωπικό των σχολείων για την άψογη συνεργασία και ευχόμαστε σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά με υγεία και ευημερία.

Εκ μέρους του Κέντρου Κοινότητας και του ΚΕΠ Υγείας

Οι Συντονίστριες Κοινωνικοί Λειτουργοί

Μαρία Αδαμάκη

Ελένη Καραγιαννάκη

#ΓιαΚάθεΠαιδί, #ChildFriendlyCities #CFCI. #municipalityofLemnos

Rate this item
(0 votes)