Ο Δήμος Ικαρίας προμηθεύτηκε Αδηφάγο! (vid)

By Ιανουαρίου 03, 2023
Ο Δήμος Ικαρίας προμηθεύτηκε Αδηφάγο! (vid)

Ο Δήμος Ικαρίας θέλοντας να εκσυγχρονίζει τον εξοπλισμό του τμήματος Καθαριότητας προμηθεύτηκε έναν Αδηφάγο!

Πιο συγκεκριμένα όπως αναφέρει στην σελίδα του στα social media:

Στο Δήμο Ικαρίας έχουμε έναν πολύ σημαντικό στόχο. Να δίνουμε στους εργαζόμενούς μας τα κατάλληλα εργαλεία για να κάνουν τη δουλειά τους.
Έτσι, ο Δήμος Ικαρίας προς όφελος των εργαζομένων στην Καθαριότητα αλλά και των δημοτών μας ανανεώνει και εκσυγχρονίζει τον εξοπλισμό του με την προμήθεια της αυτοκινούμενης ηλεκτρικής σκούπας πεζού χειριστή. Το μηχάνημα ονομάζεται «Glutton» (αδηφάγος) και ουσιαστικά είναι μια μεγάλη ηλεκτρική σκούπα με σχεδόν αθόρυβη λειτουργία που απορροφά ελαφρά σκουπίδια, ξερά φύλλα, γόπες, περιττώματα κ.α. Η χρήση της είναι ιδιαίτερα απλή και με λιγότερη σωματική καταπόνηση για τους χειριστές -εργαζόμενους στην καθαριότητα, λόγω του μικρού της βάρους. Ο καθαρισμός γίνεται ασφαλέστερος, ταχύτερος και βελτιώνει σημαντικά και τις συνθήκες εργασίας των οδοκαθαριστών που θα το χειρίζονται. Πλέον η δουλειά του οδοκαθαριστή θα μοιάζει με παιχνίδι!
Επίσης σημαντικό: Είναι φιλική προς το περιβάλλον καθώς παράγει μηδενικούς ρύπους.
Υ.Γ. To τσέκαρε κι ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Fotis Raptis με ικανοποιητικά αποτελέσματα...Τα παράπονα βέβαια δε λείπουν ποτέ?
 
 
Rate this item
(0 votes)