Λέσβος: Τι αναφέρει η Πυροσβεστική Υπηρεσία για το σφοδρό ατύχημα στη Λάρσο

By Ιανουαρίου 25, 2023
Λέσβος: Τι αναφέρει η Πυροσβεστική Υπηρεσία για το σφοδρό ατύχημα στη Λάρσο

Στο σοβαρό τροχαίο που έγινε σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή Λάρσου δυστηχώς ανασύρθηκε ένας 50χρόνος νεκρός του οποίου το όχημα έπεσε πάνω σε φορτηγό μεταφορικής εταιρείας

Η πυροσβεστική υπηρεσία αναφέρει για το τροχαίο δυστύχημα:

"Χωρίς τις αισθήσεις του απεγκλωβίστηκε άνδρας από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ενώ τραυματισμένοι παραδόθηκαν στο Ε.Κ.Α.Β. και άλλοι δύο άντρες από Φ.Ι.Χ. αυτοκίνητο, συνεπεία σύγκρουσης τους στην Τ.Κ. Λάρσος Δ.Ε. Ευεγρετούλα στη Λέσβο. Επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα."
 
 Σύμφωνα με τα nealesvou o άτυχος άνδρας είναι κάτοικος χωριού από τη Δυτική Λέσβου ενώ τα περαιτέρω διερευνώνται από την αστυνομία πού βρίσκεται στο σημείο.

Το τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος του των εγκαταστάσεων του βιολογικού καθαρισμού της Δημοτικής Ενότητας Ευεργέτουλα ενώ στο μοιραίο λευκό Fiat Panda που οδηγούσε ο 50χρονος δεν επέβαινε κάποιο άλλο άτομο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας εργαζόταν στο έργο οδοποιίας για το δρόμο Καλλονής – Σιγρίου ενώ διέμενε με τους γονείς του και πρόκειται για ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο στην κοινωνία της Δυτικής Λέσβου.

Τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ο οδηγός και ο εργάτης της μεταφορικής εταιρείας που επέβαινε στο διπλανό κάθισμα.

Ειναι  το πρώτο θανατηφόρο τροχαίο του 2023.

https://nealesvou.gr/wp-content/uploads/2023/01/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE-11.jpg

 

https://nealesvou.gr/wp-content/uploads/2023/01/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE-8-696x317.jpg

 

 

 

Rate this item
(0 votes)

newsroom