Το 1ο Πολιχνιάτικο Καρναβάλι είναι γεγονός!

By Φεβρουαρίου 09, 2023
Το 1ο Πολιχνιάτικο Καρναβάλι είναι γεγονός!

Ο Μουσικοχορευτικός σύλλογος «Μπάλος» υπό την αιγίδα του Δήμου Δυτικής Λέσβου διοργανώνει το 1ο Πολιχνιάτικο Καρναβάλι. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, θεατρικά δρώμενα, μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις με κορύφωση την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023 τη μεγάλη παρέλαση αρμάτων και καρναβαλιστών.

Σας προσκαλούμε όλους να έρθετε και να γιορτάσετε με πολύ κέφι και διασκέδαση την Αποκριά και να ζήσετε από κοντά τη ζωντάνια της μεγάλης παρέλασης την Κυριακή.
Στόχος μας είναι, αυτές τις Απόκριες οι γειτονιές του χωριού μας να γίνουν εστίες χαράς και γλεντιού, επιστρέφοντας το χαμόγελο στα χείλη μικρών και μεγάλων.


Αναλυτικά το πρόγραμμα των καρναβαλικών εκδηλώσεων:

Ο "Μπάλος" χορεύει σε αποκριάτικους ρυθμούς στις 18/02 στον "Τσιτσάνο"! Λίγες μέρες πριν το καρναβάλι, δοκιμάζουμε τις αντοχές μας στο χορό, προβάρουμε τις αποκριάτικες στολές μας και γλεντάμε με την καρδιά μας με ζωντανή μουσική φυσικά!!! Σας περιμένουμε!!!

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "O Μουσικοχορευτικός Σύλλογος <<ΜΠΑΛΟΣ>> σας προσκαλεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στον ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ xopo του, στην Νυφίδα στο "Γρηγόρη για καλό φαγητό, χορό και πολλή διασκέδαση με ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ!!! Είσοδος: 5€ Τηλ κρατήσεων: 6976974146"
Κυριακή 19/02: Κυνήγι κρυμμένου θησαυρού.


Οι πειρατές έχουν κρύψει καλά τα λάφυρά τους μετά τις επιδρομές τους στο χωριό. Άφησαν όμως πίσω τους πολλά στοιχεία που ίσως βοηθήσουν τους τολμηρούς που θα προσπαθήσουν να τον εντοπίσουν.
-Συμμετέχοντες: από 15 ετών και άνω
-Σύνολο Ομάδων: 5
-Δίνεται χρηματικό έπαθλο στην πρώτη ομάδα


Σάββατο 25/02: Θεατρική Σατυρική Παράσταση (τρία δρώμενα) «Είχατι τσι ‘σεις Μπάνια στου χουριό σας;» και Standup Comedy στο Πολύκεντρο Πολιχνίτου, ώρα 19:00

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "O Μουσικοχορευτικός Σύλλογος <<Ο ΜΠΑΛΟΣ>> διοργανώνει την Σατυρική Παράσταση "Είχατι τσι σείς Μπάνια στου χωριό Ε σας;" To Σάββατο 25 Φεβρουαρίουστις 19:00 στο Πολύκεντρο Πολιχνίτου"

Κυριακή 26/02: Παρέλαση με άρματα και καρναβαλιστές, ώρα 15:00

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα, άτομα που στέκονται και κείμενο

Οι Καρναβαλιστές θα πλαισιώσουν τα παρακάτω άρματα:

1. Βασιλιάς Καρνάβαλος (Θεός Διόνυσος)
-Στολή πληρώματος: Θεοί του Ολύμπου – Αρχαίοι Έλληνες

2. Ιαματικά Λουτρά
– Στολή πληρώματος: Μπουρνουζια με πετσέτες στα μαλλιά ή μαγιό

3. Πειρατικό Πλοίο
– Στολή πληρώματος: Πειρατές/Πειρατίνες

4. Τροπικό δάσος/Ζούγκλα
– Στολή πληρώματος: Ζώα από όλο τον κόσμο

Οι ηλικίες των πληρωμάτων μπορούν να είναι από 1 έως 101!!!
Ο αριθμός των συμμετεχόντων σε κάθε πλήρωμα είναι συγκεκριμένος!!!
Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της σελίδας του συλλόγου στο Facebook (Πολιτιστικός Σύλλογος «Ο Μπάλος») για να δηλώσετε συμμετοχή!!!

-Θα ακολουθήσει πάρτυ στην αυλή του αρχοντικού του Μπάλου, στη είσοδο του χωριού, με φαγητό και κρασί.

Rate this item
(0 votes)