Στρατιώτης από τη Λήμνο προσφέρει τον μισθό του στην Τουρκία και τη Συρία...

By Φεβρουαρίου 22, 2023
Στρατιώτης από τη Λήμνο προσφέρει τον μισθό του στην Τουρκία και τη Συρία...

Προσφέρω μέσω του εργατικού κέντρου Λέσβου το συμβολικό ποσό των 8,70 ευρώ, το μισθό του Έλληνα φαντάρου. Υπηρετώντας στην παραμεθόριο, εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι μου, εδώ που καθημερινά γίνονται αναχαιτίσεις, δεν μπόρεσα να μείνω ανεπηρρέαστος και άπραγος μπροστά στην ανείπωτη τραγωδία μου εκτυλίσσεται στην Τουρκία και τη Συρία.

Εδώ που καθημερινά μας ”βομβαρδίζουν” με προπαγάνδα για τον ”εχθρό απέναντι”, βλέπουμε σήμερα τους κυβερνώντες να μιλούν για συμπαράσταση και ”αλλαγή σελίδας”, ενώ στο παρασκήνιο συνεχίζουν τα παζάρια για συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο. Το έργο είναι παλιό και χιλιοπαιγμένο. Παράλληλα συγκλονίζει η υλική βοήθεια απλού κόσμου από σωματεία και συνδικάτα προς τους πληγέντες, γεγονότα που δεν παίζουν στην τηλεόραση.

Την ίδια στιγμή δεν μιλούν για το εμπάργκο στη Συρία και είναι απίστευτη η υποκρισία της κυβέρνησης, η οποία εναρμονίζεται με τα συμφέροντα των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ. Είναι έγκλημα να μην επιτρέπεται η αποστολή βοήθειας, απέναντι στον πόνο των ανθρώπων να μπαίνουν τα συμφέροντα κάποιων λίγων.

Ας ξέρουν οι κρατούντες ότι απέναντι στα δικά τους κελεύσματα είναι το δικό μας χρέος, των λαών όφελος, να αλληλοβοηθιούνται και να ζουν ειρηνικά.

Ένας για όλους και όλοι για έναν.

Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό.

Σμηνίτης Κ. Ι. 130 ΣΜ ΛΗΜΝΟΣ

 

 

ΠΗΓΗ

Rate this item
(0 votes)