Συγχαρητήρια Αθανασίου για την επανεκλογή του Προέδρου ΓΕΩΤΕΕ

By Φεβρουαρίου 23, 2023
Συγχαρητήρια Αθανασίου για την επανεκλογή του Προέδρου ΓΕΩΤΕΕ

Συγχαρητήρια του Χαρ. Αθανασίου στον Πρόεδρο Παναγιώτη Κατσαβέλλη για την επανεκλογή του και σε όλα τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής

Μετά τις πρόσφατες αρχαιρεσίες για την εκλογή και συγκρότηση σε σώμα της νέας Διοικούσας Επιτροπής (Δ.Ε) στο παράρτημα Αιγαίου του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, θα ήθελα να συγχαρώ ιδιαιτέρως τον Πρόεδρό της κ. Παναγιώτη Κατσαβέλλη για την επανεκλογή του, καθώς και όλα τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής που εξελέγησαν.

Η συμβολή του ΓΕΩΤΕΕ με τις παρεμβάσεις του σε καίρια ζητήματα που αφορούν τον αγροτικό χώρο, και όχι μόνο, του προσδίδουν ένα σημαντικό θεσμικό ρόλο ως πολύτιμο συνεργάτη της πολιτείας.

Ειδικά η προηγούμενη θητεία σας στο Προεδρείο της Δ.Ε ήταν πολύ γόνιμη και η συνεργασία μας υπήρξε υποδειγματική.

Οι προκλήσεις στον αγροτικό χώρο είναι πολλές και ειδικά με την εφαρμογή, από το τρέχον έτος, της νέας ΚΑΠ, ο ρόλος των γεωτεχνικών είναι αναβαθμισμένος και καθοριστικός για τα πολλαπλασιαστικά οφέλη που οφείλει να επιτύχει, ειδικά στο νησιωτικό μας χώρο.

Εύχομαι ολόψυχα τη συνέχιση των προσπαθειών και την επίτευξη υψηλών στόχων, από πλευράς του ΓΕΩΤΕΕ παραρτήματος Αιγαίου, στη νέα σας θητεία που έχει ήδη ξεκινήσει.

Rate this item
(0 votes)