Δίπλωμα στο Βόρειο Αιγαίο ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ - Συλλήψεις σε Λέσβο και Χίο

By Μαρτίου 01, 2023
Δίπλωμα στο Βόρειο Αιγαίο ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ - Συλλήψεις σε Λέσβο και Χίο

Σύμφωνα με τα σημερινά δελτία της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Δ/νσης Βορείου Αιγαίου και πάλι έγιναν συλλήψεις οδηγών αλλοδαπών χωρίς δίπλωμα, ακόμα και ανηλίκων και των γονεών τους, αλλά και υπο την επήρεια αλκοόλ.

Συγκεκριμένα

Λέσβος: Συνελήφθησαν, κατά το προηγούμενο διήμερο στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Μυτιλήνης και του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, τρία (3) άτομα, τα οποία κατηγορούνται, κατά περίπτωση, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και για το αδίκημα της επικίνδυνης οδήγησης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων διαπιστώθηκε ότι:

  • Προχθές (27-02-2023), ανήλικος ημεδαπός οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα. Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη και γονέας του ανηλίκου, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.
  • Χθες (28-02-2023), αλλοδαπός οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.
  • Χθες (28-02-2023), αλλοδαπός οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο χωρίς να είναι σε θέση να το πράξει με ασφάλεια, καθώς όπως διακριβώθηκε βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης.

ΧΙΟΣ: Συνελήφθη, σήμερα (01-03-2023) στη Χίο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χίου, ημεδαπός, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο τροχονομικού ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Χίου.

Rate this item
(0 votes)