Λέσβος: Διατηρητέος βαθμολογικά ο Υποστράτηγος Διοικητής της 98 ΑΔΤΕ

By Μαρτίου 03, 2023
Λέσβος: Διατηρητέος βαθμολογικά ο Υποστράτηγος Διοικητής της 98 ΑΔΤΕ

 

Εν αναμονή νέου Διοικητή αφού ο σημερινός Διοικητής αναμένεται να αναβαθμισθεί σε άλλη θέση. Συνεχίζονται οι κρίσεις στους Ταξιάρχους και στους Συνταγματάρχες

Διατηρητέος βαθμολογικά κρίθηκε με απόφαση του Ανωτάτου Στρατιωτικού Συμβουλίου ο Υποστράτηγος Διοικητής της 98 ΑΔΤΕ Γρηγόρης Μπουντλιάκης. Με την ίδια απόφαση αποστρατεύθηκε ο Λέσβιος (Μεσοτοπίτης) αξιωματικός Γιώργος Βακλατζής. Ο Υποστράτηγος Βακλατζής υπηρετούσε μέχρι πέρυσι το Μάρτιο στην 98 ΑΔΤΕ ως Ταξίαρχος Υποδιοικητής όταν δε προήχθη τοποθετήθηκε ως Διοικητής στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) απ’ όπου και αποστρατεύθηκε.

Οι κρίσεις συνεχίζονται σήμερα και για τους αξιωματικούς στο βαθμό του Ταξιάρχου, μεταξύ αυτών και του Ταξιάρχου Υποδιοικητή της 98 ΑΔΤΕ, Πλουμή Μιχαήλ. Επίσης θα κριθούν και οι αξιωματικοί στο βαθμό του Συνταγματάρχη.

 

Τις επόμενες μέρες, ίσως και σήμερα, θα γίνει γνωστό το όνομα του νέου Υποστρατήγου Διοικητή της 98 ΑΔΤΕ μια και αναμένεται ο σημερινός Διοικητής Υποστράτηγος Μπουντλιάκης να τοποθετηθεί σε άλλη θέση.

 

ΠΗΓΗ

Rate this item
(0 votes)