Ευκαιρίες κινητικότητας νέων στην Ευρώπη-Συνεργασία ΓΕΛ Μούδρου και Europe Direct ΕΛΙΑΜΕΠ Αττικής

By Μαρτίου 12, 2023
Ευκαιρίες κινητικότητας νέων στην Ευρώπη-Συνεργασία ΓΕΛ Μούδρου και Europe Direct ΕΛΙΑΜΕΠ Αττικής

Πρόγραμμα "Σχολεία πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου": Την Τρίτη, 7 Μαρτίου 2023, μαθητές και μαθήτριες της Α΄ και Β΄ τάξης του σχολείου μας, junior ambassadors του Προγράμματος, παρακολούθησαν μαζί με τους εκπαιδευτικούς-senior ambassadors, ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: " Η Ευρωπαϊκή Ένωση και ευκαιρίες κινητικότητας". Σημαντικές ομιλήτριες παρουσίασαν ευκαιρίες κινητικότητας των νέων στην Ευρώπη και συγκεκριμένα οι:
1. κ. Κωνσταντίνα Άις, Υπεύθυνη Προβολής και Επικοινωνίας για το πρόγραμμα Erasmus+/Youth, μίλησε για το πρόγραμμα Erasmus+ / Youth
2. κ. Ολυμπία-Χριστίνα Καλογιάννη, Υπεύθυνη Προβολής και Επικοινωνίας για το πρόγραμμα European Solidarity Corps, παρουσίασε το πρόγραμμα European Solidarity Corps
3. κ. Πόπη Δάλλα, Υπεύθυνη Προβολής και Επικοινωνίας για το δίκτυο Eurodesk στην Ελλάδα, μίλησε για το Eurodesk Greece
4. κ. Ροζίνα Μπερτόλη, Υπεύθυνη Έργου/Project Manager, για Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων, καθώς και
5. ο κ. Ευάγγελος Χατζηγιαννάκης, εκπρόσωπος από το Erasmus Student Network.
Η ενημερωτική συνάντηση διοργανώθηκε από το Εurope Direct ΕΛΙΑΜΕΠ Αττικής και την κ. Τζίνα Αποστολάκη, υπεύθυνη επικοινωνίας και δράσεων διαχείρισης, την οποία ευχαριστούμε θερμά!
Στην εκδήλωση προσκλήθηκε και συμμετείχε η Γ΄ τάξη του Γυμνασίου Μούδρου "Αργύριος Μοσχίδης", διευρύνοντας το πλαίσιο συνεργασίας μας και σε ευρωπαϊκά θέματα.

 

 

Rate this item
(0 votes)