Χίος: Παρουσία ΥΦΕΘΑ η αλλαγή διοίκησης της 96 ΑΔΤΕ (pics)

By Μαρτίου 16, 2023
Χίος: Παρουσία ΥΦΕΘΑ η αλλαγή διοίκησης της 96 ΑΔΤΕ (pics)

Παρουσία του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας και των αρχών του νησιού πραγματοποιήθηκε χθες (14/3/23) το πρωί της Τρίτης, η αλλαγή διοίκησης της 96 ΑΔΤΕ «Χίος», κατά την οποία ο πρώην διοικητής του Ταξίαρχος Εμμανουήλ Χατζής, παρέδωσε τη διοίκηση στον νέο Ταξίαρχο Χαράλαμπο Αμπατζίδη.

Κατά τη διάρκεια της εκφώνησης της ημερήσιας διαταγής ο νέας Ταξίαρχος, αναφέρθηκε στη σημαντικότητα του στρατιωτικού σχηματισμού σε μία νευραλγική για την εθνική κυριαρχία θέση, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι τοπική κοινωνία και στρατός ξηράς θα σταθούν απέναντι σε κάθε εγγύς ή άλλον επίδοξο επιβουλέα.

Παρόντες ήταν επίσης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ.κ. Μάρκος, ο Δήμαρχος Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης, ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Παντελής Βρουλής, ο Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού & Νήσων Αντιστράτηγος Σωτήριος Κωστάκογλου, ο Δήμαρχος Οινουσσών κ. Γεώργιος Δανιήλ, αντιπροσωπείες στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και άλλοι.

O Υφυπουργος Εθνικής Άμυνας κ. Χαρδαλιάς ανέφερε:

"Αυθημερόν στη Χίο για την αλλαγή Διοίκησης της 96 ΑΔΤΕ
Παρευρέθηκα χθες στη Χίο για την τελετή παράδοσης - παραλαβής της Διοίκησης της 96 Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Σχηματισμού, από τον απερχόμενο Ταξίαρχο Εμμανουήλ Χατζή στον Ταξίαρχο Χαράλαμπο Αμπατζίδη.
Ήταν μία ιδιαίτερα προσωπική συγκινητική στιγμή καθώς ο Ταξίαρχος Χαράλαμπος Αμπατζίδης ως Διευθυντής του Στρατιωτικού μου Γραφείο υπήρξε στενότατος συνεργάτης μου εδώ και σχεδόν 1,5 χρόνο στο ΥΠΕΘΑ. Είμαι σίγουρος πως και στα νέα του καθήκοντα θα εργαστεί εξίσου άοκνα, με την ίδια αφοσίωση και συνέπεια που χαρακτηρίζουν την προσωπικότητά του συνεχίζοντας το έργο του άξιου προκατόχου του.
Παρόντες στην τελετή ήταν επίσης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών Μάρκος, ο Δήμαρχος Χίου Σταμάτης Κάρμαντζης, ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Χίου Παντελής Βρουλής, ο Διοικητής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού & Νήσων Αντιστράτηγος Σωτήριος Κωστάκογλου, ο Δήμαρχος Οινουσσών Γεώργιος Δανιήλ, αντιπροσωπείες στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και άλλοι."

 

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhQl2tWjjFT0U0q2rtJN0JFP_rf3txoF60CsrICnT3hsvy-ZWZCNrfKMvOzM_fL_-BoxQKfOFglPRPMp43yprterW0osIoAepNVk1lNcYzA_VVCrhgJNMahF4Fens1Hom4MuVZBxMlcQjXbuwdzJz0Jqpc1iR-Gi0PFtvbLfeaM-jOu7SRcYUiDGA8k/s2048/336055153_995646731844982_7372418210349832055_n.jpg

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, όρθια άτομα και στρατιωτική στολή

 

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, γένι και όρθια άτομα

 

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, στρατιωτική στολή και εξωτερικοί χώροι

 

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, όρθια άτομα και εξωτερικοί χώροι

 

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, όρθια άτομα και στρατιωτική στολή

 

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, όρθια άτομα και στρατιωτική στολή

 

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και όρθια άτομα

 

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και όρθια άτομα

 

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, γένι, όρθια άτομα και εξωτερικοί χώροι

 

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και όρθια άτομα

 

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, όρθια άτομα και άτομα που κάθονται

 

Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και όρθια άτομα

 

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, όρθια άτομα και κείμενο που λέει "AMY"

 

Μπορεί να είναι εικόνα 5 άτομα, όρθια άτομα και εξωτερικοί χώροι

 

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και όρθια άτομα

 

 

 

 

Rate this item
(0 votes)